Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Használta bárki a google...

Használta bárki a google fordítót arra hogy egy külföldivel barátkozzon? A többi lent

Figyelt kérdés

a nyelv teljes ismerete nélkül?

Csak egymás fotóit megosztásit lájkolgatjuk néha üdvözöljük egymást de ennyi. Mennyire megbízató a fordító hogy használjam?

Egyébként elkezdtem tanulni de csak párszót tudok nagy út áll még előttem. Remélem kapok értelmes válaszokat.

2017. jún. 17. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmenyire sem megbízható ebből a szempontból, a nagyon alap mondatokat le tudja fordítani és ennyi, bár mostanság mintha kapot volna egy update-t és pontosabban fordítana :D
2017. jún. 17. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy túlzottan jól lehetne kommunikálni úgy. Mivel a google translate kb csak tükörfordít, a külföldi nem tudná értelmezni amit írtál neki.
2017. jún. 17. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
igazuk van, valoban nem értené amit irtál neki mert a google fordito csak nagyjából fordit le.
2017. jún. 17. 21:59
 4/7 jafnrétti ***** válasza:
100%

Tuti sokan használják erre. Van a google fordítónak egy olyan felülete, ahol lehet írni fordítási javaslatokat, vagy ellenőrizni a beküldötteket. Ezek általában összetettebb szószerkezetek, mondatok, azokat dobja fel, amiket már beírtak lefordíttatni. Telis tele van olyan szövegekkel, amik arra engednek következtetni, hogy sokan nem csak barátkozáshoz használják a fordítót, de még a szerelmi életüket is ennek segítségével élik.

Más kérdés, hogy nagyon sokszor hülyeségek jönnek ki fordításban, vagy teljesen értelmetlen dolgok.

2017. jún. 18. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem beszélgetnék senkivel fordítón keresztül.
2017. jún. 18. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.

Hát ezt írtam neki ahogy tudtam sajnos nem tudok angolul de tanulgatok nem könnyű és hibázhatok nem is keveset.

2017. jún. 19. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Megmondom őszintén, én olyan emberrel szeretek barátkozni, akivel komolyan is tudok beszélni, és sok mindent meg tudok vele osztani. Ehhez meg kell a közös nyelv.

Nagyon max, ha a nyelvet akarnám gyakorolni, amit épp tanulok (és mondjuk nem a túl vagyok az első szinten és épp be tudok mutatkozni szinten vagyok), de akkor meg pont a dolog lényege ellen mennék. Hogy ki tudjon javítani, ha rosszul írok vmit.

2017. jún. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!