Hova tegyem a viselkedését, szerintetek mit kezdjek a helyzettel?
Figyelt kérdés
Régen ismerkedtünk, egy ideig, az elején megmondta neki én kellek, annyit feleltem hogy hogyan kellhetnék neki ha nem is ismer, innentől összejártunk barátilag inkább mert sosem lépett felém úgy, de mindig akart velem találkozni, aztán annyiban maradtunk hogy megírtam neki hogy ne keressen, ne írjon többet mert nem nyílt meg nekem soha úgy igazán, volt hogy elsírta magát előttem többször de sosem mondta el hogy miért, nem árult el magáról soha semmit, minden nap írt megkérdezte mi van velem, de nem nagyon akart visszafelé válaszolni, viszont ha nem írtam akkor behisztizett.. szóval ezért leépítettem, mert nem értettem a viselkedését, de a napokban bejelölt újra ismerősnek.. de nem írt. Szerintetek mit szeretne? Miért viselkedik így velem..?2023. márc. 31. 12:43
11/12 anonim válasza:
Ez már most nagyon problemás, ha tényleg ilyen akkor szerintem keress más jelöltet máskülönben fogod észrevenni higy nem barátnő vagy hanem a terapeuta.
12/12 anonim válasza:
Mármint te lennél a párkapcsolat és melletted kéne még egy másik nő is? Az ilyen párkapcsolatból én a helyedben nem kérnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!