Akadályoztatok meg már kegyeletsértést temetőben?
Figyelt kérdés
Példának okáért láttál valakit gyertyákat lopni sírokról, esetleg kővel dobált valaki egy sírt, vagy nevetett és tapsolt egy temetés alatt, stb.2023. márc. 30. 07:44
1/12 anonim válasza:
Nem láttam ilyet még sosem.
Egy nőt tudok a faluba, aki vitt már haza viràgot, koszorúkat és kirakta az udvarán. De, ő zizi, nem is szól neki ezért senki.
2/12 Metionin válasza:
Nem. Bár nem is járok temetőbe, csak néha hallom, hogy xy panaszkodik, hogy már megint ellopták a rokona sírjáról a cuccokat.
3/12 anonim válasza:
Én igen. Kint voltam az egyik barátnőmmel az apám sírjánál, és láttuk, hogy egy idős néni az egyik sírról elviszi a virágokat. Rászóltunk, hogy azonnal tegye vissza, azt mondta, hogy a halott férjének viszi. Ez rendben is volna, de ne lopja el más sírról, hanem vegyen ő is pénzért, ahogy más is.
4/12 anonim válasza:
Azt olyankor csinálják, amikor nem látja senki.
5/12 anonim válasza:
Akkor nem mindenki óvatos. Mert mi láttuk, mint írtam. 3-as voltam.
6/12 anonim válasza:
Nálunk a hegyoldalban van a temető, ráadásul a szertartás alatt esett az eső is.
Amikor megindult a gyászmenet a sírhoz, a kövér anyósom a tűsarkú cipőjében megpróbálta beelőzni a sort de megcsúszott az esős-agyagos talajon és sikongatva leszánkázott az egyik alsó sírkőig.
Senki sem tudta visszatartani a röhögését.
Ezt a "kegyeletsértést" nem lehetett megakadályozni, főleg úgy, hogy a sor legelején, a pap röhögött a legjobban.
7/12 anonim válasza:
Egy kisvárosban élek, ahol köztudott, hogy egy hajléktalan nő a temető wc-ben él, és gyakran alszik a sírokon is.
8/12 anonim válasza:
7
Ez nálam még nem éppen kegyeletsértés kategória, ha nem rongál, nem lop, bár aggályos.
10/12 anonim válasza:
A temető wc-ben szeretkezés annak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!