Hány évet adtok még az "oltottak"-nak?
Oltott vagyok
Hát az anyagcserém eléggé rottyon van, vissza-visszatérő bélgyulladásaim vannak, most kiderült elég kiterjedt ételallergiám van.
A látásom fokozatosan romlik, mára már a látásom kb 80%-át elvesztettem.
Igaz, a genetikai szembetegségemet 2005-ben, a bélbajomat 2019-ben diagnosztizálták, de azért biztosan az oltástól van:D
"18,hazugság,mert neked nem tetszik,értem."
Hazugság, mert rengeteg rá a cáfolat.
Annó úgy döntöttem, hogy nem oltatom be magam, mert nem éreztem szükségesnek, egy barátom beoltatta magát 3x is, mivel mind a ketten rendszeresen sportolunk, odafigyelünk arra, hogy mit együnk, és vitamint is szedünk, illetve járunk rendszeresen vizsgálatokra, ezért még egy 4-5 évet adok magunknak, mert az ilyenek hallnak meg először…:D
A kocsmában reggel este ott könyökölő vendégeknek akik szívják egyik cigit a másik után, nekik pedig még egy 15-20 évet jósolok, ők tartósítják magukat rendesen, ők bírják a legtovább :D
"22,"rengeteg",tehát 0"
Ez már csak az itteni kommenteket számba véve is hazugság.
Rendben kérdező, akkor normális hangnemben kérdem, nem viccelem el (oltott vagyok.)
Mire gondolsz? Mitől félsz, vagy miért van aggályod az oltással? Arra gondolsz, hogy mérget adtak be nekünk? Mert van ilyen elmélet. Vagy népírtás? Mit gondolsz? Meg sem indokoltad a feltételezésed.
26,neked. :D
Még mindig... :D
27,írjál ki kérdést,ha kérdezhetnéked van...
Nem tűnt fel,hogy ez egy kérdés? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!