Hány évet adtok még az "oltottak"-nak?
140,persze,biztos,csak azt is ugyanígy fogom telibe xarni. :D
Ha olyan egyszerű lenne,akkor már ki lennénk irtva,mind.
Persze,fordulni fog...aha...és pont te beszélsz arról,hogy az ellenpropagandának sem szabad hinni.
Miért ne tippelhetnék meg,hogy mennyi van hátra nekik?Vagy most te is tagadásba mentél át?Mitől lenne ez uszítás?Tudod mi volt az uszítás?Az elmúlt 2 év az "oltatlanok" ellen!Ez nem uszítás,hanem a valóság...
Biztos! :D
Nem hibáztatom őket,max. ők hibáztatnak engem,mert bioterrorista vagyok/nem holtakozok/nem nézek tv-t/nagymamagyilkos vagyok/satöbbisatöbbi.
Szerintem is jobb az,ha álomvilágba ringatják magukat és elmennek még 10 injekcióért...meg nem vonják felelősségre a fájszart és a többi méregkeverőt...vagy mégsem? :)
Végülis teljesen korrekt,ha ők elmondhatnak mindenféle összeesküvéselmélethívő elmebeteg g3c1nek.Ez így igazságos,szerinted.Amúgy nem úgy van feltéve a kérdés,hogy jujjdejó,hogy meg fognak halni,na,na,vajon mennyi idejük van még,hihi...aki nem hisz ebben,az le fogja xarni ezt a kérdést és voltak normális kommentek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!