Vidéki élet szépségei. Vagy mégsem ?
A kérdésem az, hogy milyen a vidéki élet ?
Én városi vagyok, de kertes házban, láttam már növényt és kutyát :)
Ismerőseim, ugyancsak hasonló helyzetben, és örökké a vidéki élet szépségeiről papolnak. Napi 4-8 órát dolgoznak home officeban, utána rendelgetnek a netről valami kaját, ücsörögnek a kertben amit kertész tart rendben (vagy éppen hiába a kertész egy putri az egész) közben mesélik hogy de szép lenne a vidéki élet, reggel felkelni a nap süt kitárni a terasz ajtót nyújtózkodni, érezni a frissen sülő kenyér illatát majd lehajolni a paradicsomért és megenni a friss kenyérrel a teraszon, majd kiülni a rétre.............. És folytathatnám.. Néha vitába keveredtem velük, tekintettel arra hogy az én pár 100 nm-es kertem is igen sok munkát igényel (különben nem szeretem a kertet de ha van akkor legyen szép) nemhogy több hektár. Szerintük hülye vagyok, vidéken minden szép és jó, hisz amikor a kis kabrió autójával átmegy vidéki falun nem látja hogy dolgoznának csak a nyugalmat érzik.
Leírná valaki röviden hogy falun hogy megy az élet. Szerintem nekem van igazam hogy városi emberként sokkal könnyebb a bejárónő takarít, rendelem a kaját, a kertész a kertet csinálja... De érdekelne más véleménye is.
29
Nem olvasom el mert már kibeb@szottul nem érdekelsz. Unalmas. Menj már el anyukádhoz és dicsekedj el vele, hogy milyen ügyi kisfiú vagy.
Te meg legyél NAGYON-NAGYON büszke arra és fennen hangoztasd hogy mindent TE!!! csinálsz és minden a TE!!!! érdemed!
Mintha az olyan nagy dolog lenne az életben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!