Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vidéki élet szépségei. Vagy...

Vidéki élet szépségei. Vagy mégsem ?

Figyelt kérdés

A kérdésem az, hogy milyen a vidéki élet ?

Én városi vagyok, de kertes házban, láttam már növényt és kutyát :)

Ismerőseim, ugyancsak hasonló helyzetben, és örökké a vidéki élet szépségeiről papolnak. Napi 4-8 órát dolgoznak home officeban, utána rendelgetnek a netről valami kaját, ücsörögnek a kertben amit kertész tart rendben (vagy éppen hiába a kertész egy putri az egész) közben mesélik hogy de szép lenne a vidéki élet, reggel felkelni a nap süt kitárni a terasz ajtót nyújtózkodni, érezni a frissen sülő kenyér illatát majd lehajolni a paradicsomért és megenni a friss kenyérrel a teraszon, majd kiülni a rétre.............. És folytathatnám.. Néha vitába keveredtem velük, tekintettel arra hogy az én pár 100 nm-es kertem is igen sok munkát igényel (különben nem szeretem a kertet de ha van akkor legyen szép) nemhogy több hektár. Szerintük hülye vagyok, vidéken minden szép és jó, hisz amikor a kis kabrió autójával átmegy vidéki falun nem látja hogy dolgoznának csak a nyugalmat érzik.

Leírná valaki röviden hogy falun hogy megy az élet. Szerintem nekem van igazam hogy városi emberként sokkal könnyebb a bejárónő takarít, rendelem a kaját, a kertész a kertet csinálja... De érdekelne más véleménye is.

2023. márc. 29. 15:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Az nem falu, ahol nincs pálinkaszagú szarkupac a járda közepén.
2023. márc. 29. 23:02
 22/32 anonim ***** válasza:
21, hát akkor Budapest még mindig versenyben van a falu címért:D
2023. márc. 29. 23:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Soha nem is vonta kétségbe senki.
2023. márc. 29. 23:11
 24/32 anonim ***** válasza:
34%

19

Az e kérdés alatt lévők te 2bites értelmiségi… hát nem igaz, hogy ez nem volt nyilvánvaló számodra, most kajak ezt is külön kell ragoznom? :D Imádom, hogy az ilyenek kötekednek akiknek még egy ilyen egyszerű dologra sem sikerül rájönniük, ha nem írom ki konkrétan hogy mire is gondoltam.. Már tényleg hozzá kell szoknom, hogy konkrétan pontosan írok le mindent ugyan úgy mintha egy kisgyereknek beszélnék, hogy teljesen érthető legyen számukra és ne kelljen megmozgatni azt a 2 agysejtet.

2023. márc. 30. 08:43
 25/32 anonim ***** válasza:
73%

"Az utolsó része a mondandódnak cseszett fel, hogy városi emberként egyszerűbb mindenre embert fogadni."

És ezen mit kell pattogni? Neked ebből valami hátrányod származott? Vagy a kérdező ezt szerinted lenézésből írta, úgy hogy ezen mások megbotránkozzanak? Neki így jó, neked meg úgy. Fogadd el te is, hogy mások másképpen élnek. Az agysejteket meg hagyjad, a hozzászólásaid alapján neked az egybiteset is nehéz mozgatni. Ezek után végképp nem értem, mire vágsz fel annyira.

2023. márc. 30. 09:04
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

😂😂😂

Amúgy te miért írsz választ, ha nem is a kérdéshez kapcsolódik csak fotelhuszárt játszol itt kisfiam. A való életben lenne ekkora pofátok mint itt. Kis nyomi banda. De ahogy látom betalált és nagyon a szívedre vetted 2 bites kis barátom. A végtelenségig háboroghatsz itt nekem, én csak jót szórakozom a hozzád hasonlókon.

2023. márc. 30. 12:49
 27/32 anonim ***** válasza:
Hol írtam, hogy ezt szeretném, és amúgy mi tárgyalnivalónk lenne? Főleg, hogy a fentebb írt észrevételre sem reagáltál. De megkérdezem újból. Bánt az téged, hogy mások másképpen élnek, és nem döngetik a mellüket, hogy ÉN!!! csináltam és egyedül az ÉN!!! érdemem körülöttem MINDEN?
2023. márc. 30. 13:27
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Ennyire zavarja a kis panelpotkány fejedet a véleményem? Meg is értem. :D Én is bekattannék a kis 30-50 négyzetméteren.

A kérdésre válaszoltam az elején csak utánna kicsit túlragoztam itt veled a dolgokat (bocsánat a többiektől). Itt épp, hogy nem én döngetem a mellem. TE vagy az akinek nem tetszik a válaszom és folyamatosan kontrázol rá.

De mint mondtam szórakoztató egy kis cirkuszi csimpánz vagy engem nem idegesítesz, ha ez lenne a célod. ;)

2023. márc. 30. 15:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Amúgy én pont hogy válaszoltam a 7-es hozzászólásomban, de megismétlem. Engem ezek a tipikus vidéki (bár városban is csinálhatja ezt valaki) dolgok, mint fűnyírás, kertészkedés egyáltalán nem érdekelnek, más dolgok kötnek le, amelyekkel foglalkozom. Ezért nem élek kertes házban, bár nem gondolom, hogy ebből kifolyólag bekattantam volna, de köszi hogy szóltál, majd megnézem. Viszont ha valaki más meg szeret ilyenekkel foglalkozni, az tegye azt nyugodtan. De azért, mert mindenki másképpen szeret élni, eszem ágában sem volna beszólni azért, mert ő ellenkező módon gondolkodik ugyanarról. Hagyjuk mindenkit, hogy úgy éljen ahogy szeretne. Neked is csak a nagyképű kioktató stílusodra reagáltam, aztán ebből folytattunk egy parttalan vitát, amit most részemről lezárok. Azért az állatos jelzőidet tartsd meg nyugodtan magadnak.
2023. márc. 31. 10:32
 30/32 anonim ***** válasza:
Én fílek a potkánytul
2023. márc. 31. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!