Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a youtubererek akik...

Azok a youtubererek akik profin pl gördeszkáznak vagy gitároznak, honnan van erre ideje?

Figyelt kérdés

Látom a neten hogy vannak akik éjjel nappal deszkáznak, vagy megtanuonak háztetőkön ugrálni szaltózni rohanni, vagy profi gitárosak, vagy pl mint ronaldo fociban, honnan van erre idejuk energiájuk?

Nekem az eletem meg suliban egy halom vizsga tanulas nyelvvizsga elhelyezkedés hogy legyen munkám. Aztán kivesz a munka energiában is táncolni se tudok tanulni, hogy majd en munka után még ugrálok aztán még vesenyszinten is. Vagy leülljek raznolni tanulni mikor furdes vacsi alvás mert különben hulla leszek másnap. Hetvége meg család takaritas.

Mást meg látom a neten hogy milliot promotal millio profi videoi vannak, amik több napos munkák, a vágások is, és az összes gondolata is pl csak a gitár. Szerintem párkapcsolat se fér ebbe.

Nekem meg egy nyomorult hobbyra 2 nincs időm vagy energiám se, de gyakorta magamra sincs

2023. márc. 26. 08:12
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

De itt valszeg senkihez nem ért senki semmit különben nem írnwák azt hogy nehogy tanuljon bármit egy gyerek. Kiforgatják itt minden másnak amit írok.

Nehogy tudjon egykerekezni mert biztos az anyja erőlteti rá mert biztos mentális zavart.pff

2023. márc. 26. 11:43
 32/38 anonim ***** válasza:
kèrdező, tènyleg keress fel pszichológust.
2023. márc. 26. 12:18
 33/38 anonim ***** válasza:
Bàr egyre gyanúsabb hogy ez inkàbb màr pszichiàter szakterülete.
2023. márc. 26. 12:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Annyira imádom, hogy ha ajánlunk valamit ami a kérdezőnek nem tetszik (én pl. írtam, hogy időmenedzsment kérdése a dolog, egy átlagos gyereknek bőven kellene hogy legyen ideje kikapcsolódni) akkor jön a sértegetés, a tanácsok meg ignorálva vannak nagy ívben. Ha ettől jobban érzed magad kérdező, én például hobbi írok, gyertyát készítek, számítógépes játékokat játszok, és tanfolyamotat csinálok olyan témákban amik érdekelnek. Persze mellette csinálom a sulit. De biztos vagyok benne hogy a többi válaszoló sem csak a lábát lógatja egész álló nap az anyja pincéjében. Szóval ez a "jó van kussoljatok be úgyse tudjátok miről beszéltek" érv eléggé alja, főleg hogy tanácsokat próbáltunk adni (csak neked nem tetszettek).
2023. márc. 26. 12:28
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ennyire gyenge képességű.
2023. márc. 26. 13:08
 36/38 anonim ***** válasza:
51%
Nem mindenki ugyanugy el.. mas celok, felfogas, szokasok. Napi 8 ora melo vagy tanulas melett marad meg 16.
2023. márc. 26. 13:21
 37/38 anonim ***** válasza:
Tehetségesek kevesebb idő befektetésével is be tudnak futni. Nem kell ahhoz profivá válnod, hogy felismerjék a tehetségedet és kiemeljenek. Vagyis már kezdőként, nem túl profiként is elkezdődhet a tehetséggondozás.
2023. márc. 26. 15:01
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy nem marad iskola mellett idő semmire? Hétvégén mit csináltok? Napköziben mit csinál? Nem készül el a házi?

Egyáltalán hány éves a gyerek? Mert ugrálóvárba mondjuk 8, max 9 évesek járnak, de profin gördeszkázni nagyobbak szoktak tudni. Hogy Ronaldonak hogy volt ideje megtanulni focizni? Nem annyira vágom a focistákat de nem ő az aki mezítláb focizott a társaival amikor csak tudtak?

Ha a gyerek akar, akkor majd fog egykerekezni a biciklin, vagy ugratni a deszkán. Ott lesz a nyári szünet amikor lehet a barátokkal hülyéskedni.

Nem tudom kérdező te hogy nőttél fel, de úgy tűnik rajtad kívül mindenkinek volt ideje arra amit szeretett csinálni. Nekem is belefért hogy gitározni tanuljak, lógjak a haverokkal, járjak nyelvtanárhoz, szakkörökre, úszni, kosarazni. Igaz azt gimiben abbahagytam mert lusta voltam a heti 4 edzésre bejárni reggel fél 7-re. Pedig mehettem volna városi ifi csapatba.

Még főiskola mellett is belefért a szórakozás, a zenélés és a művészeti hobbi csoport.

2023. márc. 26. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!