Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a youtubererek akik...

Azok a youtubererek akik profin pl gördeszkáznak vagy gitároznak, honnan van erre ideje?

Figyelt kérdés

Látom a neten hogy vannak akik éjjel nappal deszkáznak, vagy megtanuonak háztetőkön ugrálni szaltózni rohanni, vagy profi gitárosak, vagy pl mint ronaldo fociban, honnan van erre idejuk energiájuk?

Nekem az eletem meg suliban egy halom vizsga tanulas nyelvvizsga elhelyezkedés hogy legyen munkám. Aztán kivesz a munka energiában is táncolni se tudok tanulni, hogy majd en munka után még ugrálok aztán még vesenyszinten is. Vagy leülljek raznolni tanulni mikor furdes vacsi alvás mert különben hulla leszek másnap. Hetvége meg család takaritas.

Mást meg látom a neten hogy milliot promotal millio profi videoi vannak, amik több napos munkák, a vágások is, és az összes gondolata is pl csak a gitár. Szerintem párkapcsolat se fér ebbe.

Nekem meg egy nyomorult hobbyra 2 nincs időm vagy energiám se, de gyakorta magamra sincs

2023. márc. 26. 08:12
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
66%

Szervezés kérdése.

Egyébként aki profi szinten csinál ilyet, az sokszor nem egy emberes projekt, van stábja, vágói stb...

2023. márc. 26. 08:14
 2/38 A kérdező kommentje:

De állandoan egyutt a stábbal is.

Meg olyanok hogy 9 éves koruk ota fociznak/gitároznak.

De a suli párkapcsolat munka?

2023. márc. 26. 08:21
 3/38 anonim ***** válasza:
45%

Úgy kell alakítani az életed, hogy azt csinálod, amihez értesz és amit szeretsz. Én is megcsináltam. Tudom, hogy működik.

Az, hogy az életbe csak beledögleni lehet, egy hozott minta. A környezeted mintája, nevelése. Ha van belső izomzatid, felül tudod írni, ha nincs, akkor meggebedsz. Nagyon egyszerű az élet, egyénileg tesszük bonyolulttá.

2023. márc. 26. 08:23
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Az eszedbe ne jusson, hogy ők már rég nem dolgoznak, mert a videóik termelnek nekik annyit, hogy megélnek belőle. De azért tenni is kell ám. Ja, és nem vagyunk egyformák, neked nincs erre erőd, nekik meg van. Ennyi.
2023. márc. 26. 08:25
 5/38 A kérdező kommentje:

De nekik honnan van?

Én akkor lennék profi bármiben pl focista vagy profi atletikus vagy zenekar tagja akár, ha nem a suli vitte volna el az időm.gy suli után ha nincs házi vizsga szakdoga meg minden, naponta csak fittnesselnék táncolnék vagy rajozolnék(persze párkapcsolat nélkul). De meg általánosban is este 5 ig volt kb a napközi. Vagy suli után a házi vagy osztalytarsakkal néha pár ora szánkózás és vége a napnak.

Gimirol stb nem is beszelve. A tanulás otthon folyamat meg késobb vizsgákra keszulés még karácsonykor is.

A munka meg végkép halál. Szalad a háztartás is mellette.

Állandoan a kötelező dolgok teljesen kivesznek

2023. márc. 26. 08:31
 6/38 A kérdező kommentje:

Rajzolni se tudok leülni.

Még régen a nyári szünetek az a 3 hónap talán monőségi idő.de abbol nem lehet profivá versenyszintűvé válni.

2023. márc. 26. 08:34
 7/38 anonim ***** válasza:
62%
Megszokás kérdése. Ha a tested azt szokja meg, hogy hazamész, és bedőlsz az ágyba mint a liszteszsák, aztán onnantól annyit mozogsz, amíg kimész a wc-re, akkor persze hogy nem lesz energiád sportolni. Ezt fokozazosan kell felépíteni, és egy idő után már természetes lesz. A sport egyébként önmagában is rengeteg energiát ad (ha valaki ésszel csinálja, nem ájulásig). Az iskolába, munkába pedig az szokott beledögleni, aki nem tud tanulni, és nem tudja beosztani az idejét. Gondolj bele hogy van akinek 3 gyereke van munka mellett. Ők hogy csinálják? Időmenedzsment, nyilván.
2023. márc. 26. 08:45
 8/38 anonim ***** válasza:
82%

Valószínű hogy sokat feláldoztak ők és a családjuk a hobbijuk vagy tehetségük oltárán.

Erőn felül fordítottak időt és pénzt edzésre, gyakorlásra, külön gyakorlásra. Lehet hogy a (tovább)tanulás háttérbe szorult és egyéb kapcsolatokra sem sok maradt.

Aki kiemelkedőt ér el valamiben, akár sport, zene, bármi, ők azt helyezik előtérbe minden más előtt. Aki valóban tehetséges, nekik meg is éri mert idővel kifizetődik. Ha azonban csak közepes tehetség valaki, akkor inkább tanulásra és megélhetésre kell fókuszálni mert egy átlagos gördeszkás nem keres pénzt.

2023. márc. 26. 08:48
 9/38 anonim ***** válasza:
76%
Aki fiatalon profi valami ilyenbe, az általában magántanuló.
2023. márc. 26. 08:51
 10/38 A kérdező kommentje:

Ronaldonak amugy mi is a végzettsége.

Merthogy a gyereket a nője vagy a szitter neveli az holtbiztos. Ha van neki egyaltalan.

2023. márc. 26. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!