Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a youtubererek akik...

Azok a youtubererek akik profin pl gördeszkáznak vagy gitároznak, honnan van erre ideje?

Figyelt kérdés

Látom a neten hogy vannak akik éjjel nappal deszkáznak, vagy megtanuonak háztetőkön ugrálni szaltózni rohanni, vagy profi gitárosak, vagy pl mint ronaldo fociban, honnan van erre idejuk energiájuk?

Nekem az eletem meg suliban egy halom vizsga tanulas nyelvvizsga elhelyezkedés hogy legyen munkám. Aztán kivesz a munka energiában is táncolni se tudok tanulni, hogy majd en munka után még ugrálok aztán még vesenyszinten is. Vagy leülljek raznolni tanulni mikor furdes vacsi alvás mert különben hulla leszek másnap. Hetvége meg család takaritas.

Mást meg látom a neten hogy milliot promotal millio profi videoi vannak, amik több napos munkák, a vágások is, és az összes gondolata is pl csak a gitár. Szerintem párkapcsolat se fér ebbe.

Nekem meg egy nyomorult hobbyra 2 nincs időm vagy energiám se, de gyakorta magamra sincs

2023. márc. 26. 08:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán megkérdezted valaha a gyerekedet, hogy ő speciel akar-e biciklivel ugratni, egykerekezni, profin focizni, vagy gitározni, gőrdeszkázni, vagy ez az egész csak rólad, meg a rögeszméid kielégítéséről szólna, nem a gyerekről?
2023. márc. 26. 10:37
 22/38 anonim ***** válasza:

[link]

"Ráerőltetni a gyerekre a saját álmainkat

Mindannyiunknak vannak olyan gyerekkori álmaink, amelyek nem teljesedhettek be. Nem számít, hogy ez egy kutya, egy balett-karrier vagy épp egy kistestvér volt, a beteljesületlen álmok felnőttként is elkísérnek minket. És ha mi már kiöregedtünk abból, hogy futballkarriert csináljunk vagy mondjuk profi lovasokká váljunk, ezt a gyereknek kellene beteljesíteni? Talán hajlik rá a gyerek is, de talán teljesen más, saját álmai vannak, amik ugyanúgy vagy beteljesednek vagy nem, de azok mindenképp az ő álmai kell, hogy legyenek."

Nálad pont ez látszik nagyon erőteljesen.

2023. márc. 26. 10:50
 23/38 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdezőt, a gyerekét, és a vele egyetértő válaszolókat sem. Középiskolás vagyok, egy elég erős szakgimnáziumban, és soha nem tapasztaltam sem én, sem a barátaim, hogy semmire nem lenne időnk. Igaz mi nem is voltunk napközisek. Tanulás legrosszabb esetben 2-3 órát visz el, utána még ott a késő délután-este. Vagy lehet szórakozni közvetlen iskola után, és akkor nekiállni tanulni, mikor már lement a nap. Sosem találkoztam még olyan gyerekkel, akinek tanulásból állt volna az élete, szerintem az nem is egészséges. Max azoknál tudom ezt elképzelni, akik elit gimnáziumokba mennek, de azok magukra vessenek...
2023. márc. 26. 11:03
 24/38 A kérdező kommentje:

Mindent akar a gyerekem.

Ha beviszem ugrálóvárba mint akit puskábol lőttek ki. És tanulja a szaltót bukfencet, a ritmust", hogy magasban tus fordulni, hol a fenekére akar érkezni hol a hátára, változtatja a pózokat a levegőben.

Elvittem úszni tanulni babakoratol kezdve sikítás öröm de ugy hogy a karjaimban aludt el hirtelen babaként mikor bevittem kicsit csapkodni hatalmasakat nevetve csapkodott es a karjaimban aludt el hirtelen:)

Azota oktatóva már megtanult úszni hatalmas a sikerélménye hogy tud úszni. (A gyerekek nem ugy örülnek mint a felnottek hogy ja megtanultam, hanem beépül személyiségbe mint amikor először megtanulnak járni, hogy siker, müködik és sikítás nevetés:))

Ha megmutatom a vonatokat ámul bámul.

Amikor először hallott harangszót megtapsolta a picike kezeivel ugy hogy en azt sem tudtam honnan tud egyáltalán tapsolni mikor még nem is látott olyat? Aztan állandoan harangszót kellett lejátszani neki youtuben otthon:)

Amikor festünk gipszkiöntőzünk pl húsvetra is, csak ugy szalagszeruen gyártja ezerrel a díszeket az egész rokonságnak:)

A slymokkal gyurmákkal is egy egy csiga letrehozása is öröm rácsodálkozás hogy mi lesz belőle!:)

Pelenkásan már kivette a gördeszkát magátol a szekrényből és azt le is videoztam hogy egy 1 éves aki épphogy megtanult járni, hogy létezhet, hogy szabályosan egy lábbal hajtva magát gördeszkazik?

Ha leülök zongorázni, kúszik oda nem hagy békén most nagyobbként is, hogy ő is ő is akarja.

Ha valakik motorral crossolnak vagy léocsőket ugranak át biciklivel es gyakorolnak egy parkban kötelezően megáll, drukkol szurkol nekik, el se lehet mellettük menni csak úgy

De ugyanez épitkezeseknél is hogy néha ugy erzem soha nem jutunk haza mert meg kell csodálni minden betonkeverőt, a munkások is bratyiztak vele hogy lapátolhat ő is, hát nagy summal vetette bele magát, mamával a kerészkedés is élménye és követi mamát mint kiskacsák az anyakacsát.

Papával pingpongozik, és millioszor rohan a labdáért hozza vissza üti csinálja.

A kislány osztalytársát tanitja fára mászni.

Fociban apjaval az egymást cseletések sikító nevetés röhögés, de amikor megvettük a focilabdát már a dekatlon elott is fociztak már azonnal, aztán még mások is beszálltak passzolgatni:)

Apjától "tanul" vezetni is, nagyon éli.

A youtuben szabályosan utanozza a táncokat a klippekből, olyanokat énekel kis alsósként, hogy "ez az utolsó könnycsepp amit érted ejtek, ez az utolsó szó amit neked mondok", mikor a konyhában főztem odajött hozzám megölelt es elkezdte ezt nekem énekelni. Hát könnyesre hatódtam. Es azt sem tudom melyik számból, meg honnan vette ezt.(és talán elöször hallok olyat ami nem iskolai népdal es tananyag es tanították neki, hanem teljesen magátol a maga kedvéből és nem angol szamokat imitál angolnyelvismeret "nélkül",amit szokot de csak legyintek rá mert kicsi úgyis, hanem magyar számokat tisztán.

Kicsiként együtt doboltunk lábasokon, ételhordón :)

Ja az angolnyelv is. Amikor volt olyan online oktatáson ahol magyarul nem tudó tanítók vannak, akcentus nélkül mondta az angol mondatokat szavakat vissza. A gyerekek még helyes akcentussal tanulják a nyelvet úgy ragad rájuk! Ezen majdnem padlót is fogtam.

Érdeklik a vonatok repülök is, menne vezetni azokat is, hőlégballonozni is.

És általános iskolasan azért már bővebben komolyabban mélyebben képesek mindenre. A biciklivel is, focilabdával is, rajzban is, dobolásban is, gördeszkában is, videojátékokban is. Es gyakorta bőven többre, mint a felnőttek. Profibban deszkázik egy gyerek mint egy felnőtt.

Úgy szívják magukba az elet élményeit mint egy szivacs a vizet!

És itt komolyan olyanokat kérdeznek hogy egy gyerek akarja e? Meg rá akarok erőltetni vmit magamból meg mentális zavart lennék?

Azok azok inkabb a zavartak akik demotiválók ne csináld ne tedd ne akarj semmit bolond vagy ha tanulni akarsz valamit, minek erőlteted, minek focizni minek biciklizni minek tanuljon a gyerek hangszereken üljön és maradjon csendben igaz?

És ezek böfögnek ide es pontozzuk fel.

Kik járnak ide?

2023. márc. 26. 11:03
 25/38 anonim ***** válasza:

"Azok azok inkabb a zavartak akik demotiválók ne csináld ne tedd ne akarj semmit bolond vagy ha tanulni akarsz valamit, minek erőlteted, minek focizni minek biciklizni minek tanuljon a gyerek hangszereken üljön és maradjon csendben igaz?"

Te most fogyatékos vagy, hogy még mindig nem fogtad fel amit írok?

Ezek tök jó dolgok, és ha van lehetőség, akkor meg kell adni rá a gyereknek, de nem a te saját beteljesületlen álmaidat kell ráerőszakolni. Ennyi.

2023. márc. 26. 11:06
 26/38 anonim ***** válasza:

Egyébként ha nem lennél mentálisan zavart, nem is írtad volna le ide, ezt a húsz oldalas litánia magyarázkodást.

"Ronaldonak amugy mi is a végzettsége.

Merthogy a gyereket a nője vagy a szitter neveli az holtbiztos. Ha van neki egyaltalan."

Az ilyen hozzászólásodból is süt a sárga irigység és a rosszindulat.

2023. márc. 26. 11:08
 27/38 anonim ***** válasza:
#24 Ebből olyan golden child syndrome lesz mint annak a rendje. Vagy már van is. A gyerekek kíváncsiak és érdeklődők, ezt mind tudjuk. Úgy mondod mintha egy csoda lenne, holott csak átlagosan viselkedik. Mikor meg kamaszként összeroppan, mert ezeknek a gyerekeknek az a sorsuk sajnos, akkor hozzávágja a szülő, hogy "pedig gyerekként még szívesen csináltad!!!" "Kiskorodban még tehetséges voltál, most meg egy lusta dög vagy, még egy kettest se tudsz szerezni!!"
2023. márc. 26. 11:17
 28/38 A kérdező kommentje:

Ha elvinné a szülő szánkózni a gerekét és az idővel akar logisztikázni az ráerőltetés meg mentális zavar.meg szegény gyerek.

Hát köszönöm a válaszokaz. Nem tudom kik járnak ide de szerintem akik nem tudnak egykerekezni se gördeszkázni se focizni se és megkockaztatom azt is hogy semmit se. De legyen mindenki.olyan mint ők nem lógjon ki a sorból.

2023. márc. 26. 11:23
 29/38 anonim ***** válasza:

"hát köszönöm a válaszokat"

Nagyon szívesen, kár hogy egyik se jutott el hozzád.

2023. márc. 26. 11:26
 30/38 anonim ***** válasza:
Hát nem, nem mindenki olyan mint te, hogy semmihez sem ért.
2023. márc. 26. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!