Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van értelme élni?

Van értelme élni?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy hogy fogalmazzam meg magamban mit érzek, de nagyon rossz. Nem szeretnék segítséget kapni, mert tudom, hogy nem tudnak idegenek segíteni ebben és nem is akarok önsajnálatónak tűnni. De már nagyon nem látom értelmét annak, hogy vagyok.

2023. márc. 25. 22:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
Alapvetően a fajfentartásin kívül nincs.Értelmet, célt neked kell adnod saját magadnak.Szedd össze magad azt annyi.Nem nehéz csak akarni kell.
2023. márc. 25. 22:29
 12/26 A kérdező kommentje:
#11 Ez ennél bonyolultabb.
2023. márc. 25. 22:30
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

"Alapvetően a fajfentartásin kívül nincs."

Akkó mé büntetik?

Én már 9 évesen dugtam volna!

2023. márc. 25. 22:32
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
#12 dehogy bonyolult csak te teszed azzá
2023. márc. 25. 22:33
 15/26 A kérdező kommentje:
#14 Nem, ez az, de nem szeretnék erről beszélni.
2023. márc. 25. 22:44
 16/26 anonim ***** válasza:
43%
Akkor legközelebb inkább ne írj ki kérdést.Tartsd magadban mert úgy viselkedsz mint a 7 éves unokatesóm.
2023. márc. 25. 23:42
 17/26 anonim ***** válasza:
26%
én abban a szakaszában vagyok az életemnek amikor igazából nincs is értelme lennem mert semmi hasznosat nem csinálok, de nem érzem hogy valamikor is el kéne dobnom önként mert a lehetőségek közt az is ott van hogy lehet ez az egyetlen, és akkor már illene kihasználni végig ami adatott
2023. márc. 25. 23:45
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Értelme nincs. Nem is az értelmét kell keresni, szerintem, hanem ami örömet okoz, úgy, hogy azzal nem bántasz senkit.
2023. márc. 26. 00:18
 19/26 anonim ***** válasza:
42%
A 18-as jól megfogalmazta. Talán a fajfentartás lenne az élet értelme. A fene se tudja. Nagyon jó gondolat , hogy azt kell megtalálnod ami örömet okoz , mások bántása , sertése nélkül. Kedves kérdező! Ne keseredj! Sok millió dolog van ami számodra örömet okozhat. Keresgélj!! Saját példám: rákos vagyok, leszázalékolt. Középkorú. Mindig jöttem-mentem dolgoztam stb. Most vagyok 2 éve itthon. Vettem egy kutyust. S kb 3 hónapja társasjáték lett a hobbim. Szóló szabályokkal. Sok örömet találok benne. Siker élményt is. De egy millió hobbi , lehetőleg van ami ad egy kis értelmet, az jobb ha többet, a napjainknak. Ahelyett, hogy a sok siránkozással a családtagjaink agyára mennénk.
2023. márc. 26. 08:07
 20/26 anonim ***** válasza:

Az ember megteremtése után ezt mondta I-ten, áldott Õ:

„Szaporodjatok és sokasodjatok és töltsétek be a földet és hódítsátok meg; és uralkodjatok a tenger halain és az ég madarain és minden állaton, amely mozog a földön... Íme, odaadtam nektek minden magtermő füvet, amely az egész föld színén van, és minden fát, amelynek gyümölcse magot terem; tiétek legyen eledelül..."

Azt hiszem ez az élet értelme, akármennyit is fedeztünk fel azóta ---

2023. márc. 26. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!