Mi értelme van vaterán 1 Ft-ért árulni?
"Hogy valakinek erre van ideje, meg energiája"
Azért te sem panaszkodhatsz Uram/Hölgyem..
"Mi értelme van vaterán 1 Ft-ért árulni?"
"ÁRULGATJA ÉVEKIG, ÉRTÉKELÉSEKÉRT CSERÉBE."
Mi a kérdés? Sokan árulnak értékelésért.
Ja értem. Tehát annak van értelme, hogy valaki egyfolytában inkább fotózgatja és árulja hosszú évekig a semmitérő sz*rjait 1 Ft-okért (már ugye ha épp van rá vevő annyiért is ESETLEG), és azokért cserébe pozitív értékelést kap, mint hogy egy normálisabb árért odaadja valakinek egyben az egészet, hogy ne kelljen kínlódni többet az eladásával. Teljesen nyilvánvaló és egyértelmű hogy ez így normális. :D
Még rá is kérdeztem a vásárlásom alkalmával direkt, lennének e még ilyenek, mert azokat is elvittem volna, de érdekes, akkor "nem voltak"... most meg már persze érdekesmód egyből előkerültek és felkerültek vaterára ismét... Mondanom sem kell, természetesen 1 Forintért.. :D Vicc az egész ember.
"Teljesen nyilvánvaló és egyértelmű hogy ez így normális"
Ha egyszer az értékelésre megy, nem arra hogy megszabaduljon a cuccaitól, akkor igen, teljesen normális, igen. Elemi logika, ha valami gyűjteményt mondjuk 10 darabban adsz el, az tízszer annyi értékelést jelent mint ha egyben eladnád az egészet.
Amire már kevésbé mondható el hogy normális, az inkább ez:
"Én a múltkor vettem tőle pár dolgot, de tulajdonképpen csak azért, hogy végre eltűnjenek a vateráról ezek a termékek, és ne legyenek a szemem előtt."
Rögtön gondolhattam volna, hogy majd még én leszek a hülye.
Gyűjtögetek egy bizonyos témában, amik voltak neki, és vettem olyanokat is, amik már nekem megvoltak, csak azért, hogy eltűnjenek azok az értelmetlen hirdetések, és "ne legyenek útban" a keresgélés közben. De nem baj, most elölről kezdi az egészet. Csodás. Élettelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!