Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi értelme az 1Ft-os kikiáltás...

Mi értelme az 1Ft-os kikiáltási árnak a Vatera-n?

Figyelt kérdés
Úgy értem az eladó részéről.Miért akarna bukni?
2009. jún. 11. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:

ha meghirdet mondjuk egy 100.000ft-s tv-t 1ft-ért, akkor az rögtön sok embernek felkelti a figyelmét, és sokan licitálnak.

és elég gyakran el is éri a kellő értéket, amit az eladó akar érte, hiszen sokakat elkap a vérszem, h ez még 60-ért is olcsó, és akár még 70-et is megadna érte, csak hogy az övé legyen. aztán jön a következő, aki látja, h hatvanon van, rálicitál 65-öt, nem nyerő, mert 70 a legmagasabb, rálicitál 75-öt, és így tovább.

2009. jún. 11. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Logikusan hangzik,de mi van,ha nem jön be a számítás és a százezres TV-t kénytelen 165FT-ért odaadni?

Megér bárkinek ekkora kockázatot a dolog?

2009. jún. 12. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
hehe ez jó kérdés én most regeltem magam rá, de szerintem vagy nem adja el annyiért vagy tudja vagy hisz benne hogy többet is megér neki illetve ha nagggggyon olcsón szerezte be akkor neki gyakorlatilag mindegy mennyiért kel el, csak profitáljon belőle
2009. jún. 12. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm pont ma kért meg, h licitáljak neki. Ő is 1ft-ről indít aukciót gyakran. ha nem éri el a kellő árat, akkor szól nekem, vagy más ismerősnek, és licitálunk rá annyit amennyit akar érte. aztán vagy felül licitálják, vagy meghirdeti újból
2009. jún. 12. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!