Csak én vettem úgy észre hogy itt a gyakorin ördögtől való a dohányzás?
De csak itt.
Ha van olyan kérdés hogy zavaró-e a dohányzás akár fiú akár lány kérdezi (de még felnőtt kategóriában is) 90% rámondja hogy kizáró ok.
Ennek ellenére én a való életben nem ezt tapasztalom, az ismerősi köreimben végzettségtől, korosztálytól, nemtől függetlenül elég sokan dohányoznak és van párjuk.
Én el sem tudom képzelni, hogy ne cigiznék, tudom a következményeit , ettől függetlenül szeretem csinálni. Ennek ellenére eddig csak nemdohányzó barátnőim voltak és mind kb. vagy lesz@rta, vagy mondott egy ejnye bejnyét, de fel sem merült, hogy emiatt ne jönnének velem össze, és soha nem is fogtam vissza magam, mellettük is dohányoztam.
pont fut egy mai szavazás a témában. Ez alapján eléggé 50-50 a dolog..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
"eddig csak nemdohányzó barátnőim voltak és mind kb. vagy lesz@rta, vagy mondott egy ejnye bejnyét"
Mivel nem egy komoly, minél hosszabb tartó kapcsolatot akarnak
Nekem párkapcsolatban kizáró ok, ha a parter dohányzik, undorodom a bagótól, a felesleges pénzkidobásról és egészségkárosító hatásáról nem is beszélve.
A gyakorin még nem találkoztam egy kérdésnél se, hogy ördögtől való lenne, bár nem az egészségtopikban szoktam a legtöbbet járni. Ott nyilván nem bátorítják az embereket erre.
Fiatalkorúaknál meg mondjuk szerintem valóban ördögtől való, sőt azt kéne csinálni, ami nem is tudom, melyik országban van x évben születettek (talán most 18 évesek) nem vehetnek cigit, és azok már később sem vehetnek, tehát szépen fokozatosan egyre kevesebben vehetnek.
Én azt gondolom, hogy a teljes képhez látnod kell azt is, hogy nem dohányzóként milyen egy dohányossal együtt lenni.
Miután leszoktam a cigiről, és utána voltam dohányos nővel, kb. sokkhatásként ért. Nem kellemes, az egyszer biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!