Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt a 3 évvel ezelőtti...

Milyen volt a 3 évvel ezelőtti karantén számotokra?

Figyelt kérdés
Már nagyon durva hogy 3 éve volt 2020

2023. márc. 13. 18:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
64%

30

ezek az intézkedések azért kellettek hogy megállítsuk valahogy a járvány terjedését. de az agyatlan állatok ezt nem fogták fel, csak bulikázni akartak

2023. márc. 13. 21:12
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Tanulás ugyileg eléggé nehéz volt főleg az elején.Kellett bőven idő mire mindenki megszokja ezt a rendszert.Én szerettem az online oktatást és nem érzem azt,hogy valamit nem tudok éppen ez miatt.Emberi kapcsolatok sokkal kevesebbek lettek.A családon kívül nem találkoztam semmilyen másik emberrel max a boltban.Emlékszem elkezdődött ez az egész dolog és kint ültem mindig az erkélyen amikor az idő is jó volt és csak annyit láttam,hogy mindenki sportol.Durva,hogy 3 éve volt.
2023. márc. 13. 21:44
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag fel sem tűnt az egész, azelőtt is itthol melóztam, azelőtt is csak akkor mentem itthonról ha nagyon szükséges volt, szóval nem nagyon okozott nekem drasztikus változást.
2023. márc. 13. 23:31
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem semmiben nem befolyásolt. Kényelmesebb volt a vásárlás, hogy csak annyi embert engedtek a boltba, amennyi befér. Hiányzik.
2023. márc. 14. 02:17
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a karantén meghosszabbította a munkakeresési időszakot. Februárban mentem el közös megegyezéssel, aztán fél évig nem volt munkám. Mindenhol felfüggesztették a felvételt határozatlan időre,mert álltak át az otthoni munkavégzésre, nem ez volt a prioritás. Nagyon nehéz volt, bár volt tartalékom és simán kihúztam anyagilag így,de lelkileg megterhelő volt. Teljesen taccsra vágott az állandó elutasítás.

Aztán az amúgy sem szuperáló, ötéves párkapcsolatomnak sem tett jót ez az időszak,ez az új élethelyzet. Nagyon rosszul kezeltük az állandó otthonlétet, nehezen viseltük a 0-24 együttlétet. Minden valaha elfojtott düh, sérelem felszínre került, az exem teljesen kifordult magából.

Még ha nem is én voltam az,aki felhúzta, akkor is rám vetítette ki az indulatait,mert én voltam ott. Ebből a szempontból a Covidnak hálás is vagyok kicsit utólag,mert felgyorsította a szakítást 😅 de akkor és ott borzalmas volt.

2023. márc. 14. 07:13
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Mwga a bezártság nem okozott gondot. De a 2. Hullámnál epment egy közeli rokonom. Ott az volt a legborzasztóbb, hogy nem mehettünk be elköszönni...
2023. márc. 14. 07:18
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
#36 nagyon sajnálom, részvétem :(
2023. márc. 14. 07:35
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Én imádtam minden percét, hogy én oszthattam be az időmet és hogy nem kellett a többiekkel törődnöm.
2023. márc. 15. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!