Mi a véleményetek arról, aki pozitív Covid tesztet produkál, de ugyanúgy eljár edzeni, bulizni, társaságba, mert tudja, hogy amúgy sem tudják ellenőrizni az ekkora mennyiségű aktív fertőzött miatt a karantént?
"On why a negative test is not required to leave isolation, Walensky said PCR tests would "not be viable" because they can detect remnants of the virus for up to 12 weeks, even after a person is no longer contagious."
Ennyit ér a nagy tesztelgetés.
"Ennyit ér a nagy tesztelgetés."
Jajj, csak nem hülyeséget mondtak a nagy szakemberek? Nem baj, reménykedjünk hogy legközelebb nem mondanak hülyeségeket! Éljen a tudomány-vallás, és az orvos-istenek! Olyan mókás a modernkori istenkultusz. :)
Én már nem tudom mit gondoljak, mivel anno azzal volt minden teleharsogva, hogy "oltott nem terjesztheti, annak is minimális az esélye hogy megkapja, annak hogy továbbjadja meg szinte = 0) most meg már el van ismerve hogy "oltott is terjesztheti", oltottnak meg nincs karantén ha jól tudom.
Ennek ellenére nem helyes szerintem hogy ha valaki tudja magáról hogy hordozza és nem foglalkozik a környezetével,.
Gyerekesnek, együgyűnek tartom.
Ismerek olyan embert akinek ilyen felfogása van, és már-már komikusan ostoba az illető.
Mindig ő jut eszembe arról, amikor a neten olvasok megjegyzéseket a fajtájától.
Intelligens embertől nem hallottam még hogy ilyen felelőtlen lenne, csak a mélyproliktól.
De gondolom te, meg az itteni kommentelők vagytok a kivételek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!