Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, aki...

Mi a véleményetek arról, aki pozitív Covid tesztet produkál, de ugyanúgy eljár edzeni, bulizni, társaságba, mert tudja, hogy amúgy sem tudják ellenőrizni az ekkora mennyiségű aktív fertőzött miatt a karantént?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

Ha van egyértelműen pozitív teszt,és úgy jár el otthonról,én büntetném pénzbírsággal,vagy valami hasonló ilyesmivel,függetlenül attól,hogy hogy érzi magát,milyen tünetei vannak.

Más kérdés,hogy nem kéne foglalkozni a tünetmentes covidossal,ha jól érzi magát,oltva van,vagy egy náthából sem kéne problémát csinálni már.

Ha meg szarul van az ember,úgyis elmegy dokihoz,és otthon marad (én covid előtt is így tettem).

2021. dec. 31. 04:52
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Ez a lényeg, legközelebb nem fogom azt mondani az orvosnak, hogy mennyire rosszul vagyok, hanem kérek táppénzt, hogy fáradt vagyok 3-4 napra, utána összeszedem magam és intézek mindent. Aki oltott, annak úgysincs miért félnie, aki meg nem oltott túléli.
2021. dec. 31. 05:02
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Igaza van. Az maradjon otthon,aki fel.
2021. dec. 31. 05:47
 14/14 AliceGamer ***** válasza:
69%
Az ilyenek miatt tartunk ugyanott
2021. dec. 31. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!