Mi a véleményetek arról, aki pozitív Covid tesztet produkál, de ugyanúgy eljár edzeni, bulizni, társaságba, mert tudja, hogy amúgy sem tudják ellenőrizni az ekkora mennyiségű aktív fertőzött miatt a karantént?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 20:31
11/14 anonim válasza:
Ha van egyértelműen pozitív teszt,és úgy jár el otthonról,én büntetném pénzbírsággal,vagy valami hasonló ilyesmivel,függetlenül attól,hogy hogy érzi magát,milyen tünetei vannak.
Más kérdés,hogy nem kéne foglalkozni a tünetmentes covidossal,ha jól érzi magát,oltva van,vagy egy náthából sem kéne problémát csinálni már.
Ha meg szarul van az ember,úgyis elmegy dokihoz,és otthon marad (én covid előtt is így tettem).
12/14 anonim válasza:
Ez a lényeg, legközelebb nem fogom azt mondani az orvosnak, hogy mennyire rosszul vagyok, hanem kérek táppénzt, hogy fáradt vagyok 3-4 napra, utána összeszedem magam és intézek mindent. Aki oltott, annak úgysincs miért félnie, aki meg nem oltott túléli.
13/14 anonim válasza:
Igaza van. Az maradjon otthon,aki fel.
14/14 AliceGamer válasza:
Az ilyenek miatt tartunk ugyanott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!