Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt a 3 évvel ezelőtti...

Milyen volt a 3 évvel ezelőtti karantén számotokra?

Figyelt kérdés
Már nagyon durva hogy 3 éve volt 2020

2023. márc. 13. 18:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
2%
Nekem is ugyanúgy kellett dolgoznom. Introvertáltként pedig a szórakozási lehetőségek hiányát le sem szartam. Egyébként covidosan is ugyanúgy eljártam bolttól kezdve mindenhova. A kutyát nem érdekelte, hogy betartom-e a karantént
2023. márc. 13. 18:31
 12/38 anonim ***** válasza:
95%

Először ijesztő volt,mikor szólt a főnök hogy pakoljak össze az irodában, mert holnaptól otthonról kell dolgozni. És legyen nálam minden, ha esetleg nem lehet kimozdulni. Nem tudtuk mire számítsunk.

A lezárás előtti napon bent voltam a városban. Olyan kihalt volt és olyan fura hangulat volt mindenfele. Jó drágán vettem gyorsan én is maszkot meg kézfertőtlenítőt.

Azért durva, hogy már 3 éve volt...

28N

2023. márc. 13. 18:32
 13/38 anonim ***** válasza:
66%
Jó volt.
2023. márc. 13. 18:33
 14/38 anonim ***** válasza:
22%
Én is itthon jatszottam csak..most is ezt csinálom :d szóval ugyan ilyen
2023. márc. 13. 18:34
 15/38 anonim ***** válasza:
20%

Én nem nagyon értem, mi volt itt az a hú de nagy izé, ami egyesek fejében van. Először azt mondták, nem lehet az utcán, aki nem tudja megindokolni, hogy boltba megy. (Ez már idáig egy vicc.) Én még voltam olyan beszari a második nap is, hogy magammal vittem egy alibi csíkos bevásárlószatyort. Aztán mikor látom, hogy mindenki sétál el a két rendőr szeme előtt, és a kutyát, de tényleg a kutyát nem érdeklte ez az egész, hogy ki mit csinál odakinn, akkor harmadik nap már a szatyor se volt nálam. Talán életemben annyit nem lófráltam a szabadban, mint akkortájt. Méghogy karantén... Egyesek meg elhíztak, mint egy hordó, mert állítólag be voltak a lakásba két évig zárva. Hol? Mi?

Ami "sérelem" megmaradt bennem az egészből, az az, mikor téli párás időben le-föl kellett húzogatni azt az öt perc alatt átnedvesedő, bebüdösödő, gusztustalan maszkot. Ki lehetett csavarni, 90% páratartalomnál. Egyszer meg volt egy hét igazi tél, lehúztam, és merevre megfagyott. Mikor meg akartam fogni, majdnem összetörtem. Nem tudom, hogy mentem volna haza a buszon?

2023. márc. 13. 18:38
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Jah én nem egyszer késtem melóból mert nem engedték fel a buszra.
2023. márc. 13. 18:41
 17/38 anonim ***** válasza:
5%
Nekem a legszebb évem volt 2020, pont a covid miatt.
2023. márc. 13. 18:46
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon élveztem, én külföldön dolgoztam, a barátom még Magyarországon, de kb. az utolsó járattal haza tudtam repülni, onnantól meg esélytelen volt visszautazni, szóval rengeteg időnk volt együtt. Úgyhogy el is határoztuk, hogy itt az idő összeházasodni és nagyon szuper karanténesküvőnk volt, maszkban, csak a két tanú meg mi😊 Utána bográcsozás a kertben, tök jó volt! Mi jártunk kirándulni, jó volt, hogy nem volt tömeg, de hátrány volt, hogy városnézésre csak korlátozottan volt lehetőség, mivel nem voltak nyitva a múzeumok, várak. Nekem jó időszak volt, az frusztrált csak kicsit, hogy hónapokig csak onlájn kommunikáltunk a munkatársakkal, az összessel, és az kimerített kicsit. Jó azért időnként a kollégákat is látni 😁
2023. márc. 13. 18:55
 19/38 anonim ***** válasza:
28%
Milyen karantén? Karanténban csak az volt, aki fertőz.
2023. márc. 13. 18:56
 20/38 anonim ***** válasza:
95%
Az első időszakban félelmetes: a csend, a kevés forgalom, a félelem, hogy engem is elég a kórság, milyen lesz? Aztán következett a megnyugvás, hogy ilyen is van. Tetszeni kezdett a csend, a nyugisabb környezet. Az viszont nem, hogy az emberek érezhetően jobban távolodtak egymástól - bár nem vagyok egy extrovertált így sem. Utána pedig a megszokás, és a már kevésbé való félelem az egésztől.
2023. márc. 13. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!