Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt a 3 évvel ezelőtti...

Milyen volt a 3 évvel ezelőtti karantén számotokra?

Figyelt kérdés
Már nagyon durva hogy 3 éve volt 2020

2023. márc. 13. 18:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
98%
A kijárási tilalom és a szórakozóhelyek bezárása, a zárkózottság úgy gondolom nem volt jó hatással senkire. Picit változott a világ, én is.
2023. márc. 13. 19:08
 22/38 anonim ***** válasza:
19%

21

dehogynem, az introvertáltakra nagyon jó hatással volt

2023. márc. 13. 19:10
 23/38 anonim ***** válasza:
25%
22. introvertáltként írom, hogy rossz hatással volt rám is. Senki nem akart egy világjárványt és karantént.
2023. márc. 13. 19:14
 24/38 anonim ***** válasza:
92%
világjárványt én sem akartam de az online oktatás minden percét élveztem.
2023. márc. 13. 19:17
 25/38 anonim ***** válasza:
20%
Introvertált egyenlő a kárörvendővel? Oké, hogy te szeretsz bezárva lenni, de aki a szabadságot szereti de nem lehet az, az neked miért jó?
2023. márc. 13. 19:19
 26/38 anonim ***** válasza:
29%
A sok idióta hülyegyerek emlékszem hogy örvendezett, hogy nem kell suliba menni, mert csak ennyit fogtak fel az agyukkal az egészből.
2023. márc. 13. 19:50
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Mas szakmaban meloztam fel evig, megismertem egy csomo uj embert. Kevesebb volt a penz, de igy is jol elvoltam. Volt kijarkalos papirom szoval a "bezartsagot" full kihagytam. Kovidos meg sose voltam es senkim se
2023. márc. 13. 20:00
 28/38 anonim ***** válasza:
81%

25. nem. Gondolom azt hiszi, hogy egy introvertált örült, hogy nem kellett annyit társaságba menni.

Ugyanúgy igénylem a társaságot, a közösségbe járást, a kikapcsolódást mint bárki más, csak nem beszélek annyit mint egy extrovertált. Egy idő után kell egy kis pihi, egy kis én idő hogy feltöltődjek.

2023. márc. 13. 20:10
 29/38 anonim ***** válasza:
75%

#28 amivel nincs is semmi gond. Mások vagyunk. De amikor valaki örül a szórakozóhelyek bezárásának, mert ő "introvertált" na az más. Az csak erre fogja szerintem.

Javítások ki, de egy átlag introvertált nem akarja, hogy mindenki introvertált legyen.

2023. márc. 13. 20:18
 30/38 anonim ***** válasza:
72%

29. hol írtam, hogy ezt szeretném, vagy hogy örültem a bezárásoknak, vagy hogy utálom az extrovertáltakat? Sok extrovertált barátom van. Én a 22. válaszadónak reagáltam, hogy intro.-ként rám sem volt jó hatással ez karanténosdi, a kijárási tilalom, a távolságtartás, a bezárások, a fullasztó maszkviselés. 0 éjszakai élet. Rendezvények szervezése is korlátokhoz volt kötve (létszám), még egy házibuli is, a boltokba is korlátozott létszámban lehetett bemenni...

Mindegy. Szerintem ne offoljunk ezzel az introvertált, extrovertált dologgal feleslegesen, ne kanyarodjunk el a kérdéstől.

2023. márc. 13. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!