Mit csináljak ha rosszul érzem magam a magasságom miatt?
Fiatal srác vagyok, mindig is magas akartam lenni, de már felnőtt vagyok és nem hiszem hogy sokat fogok még nőni.
A magasságom mondhatni "átlagnak" de szerintem alacsony. Tök rossz hogy az osztályomban is tele volt magasabb emberekkel mint én. Sok lány magasabb nálam.
Szerintem próbáld meg a jó tulajdonságaidat összegyűjteni. Belsőt és külsőt is. Pl. fizikai teljesítmény, szellemi, vagy lelki tulajdonságok. Nem lesz könnyű munka. Viszont ha már azt eléred, hogy ha magadra gondolsz, akkor nem egyből olyen negatívan teszed. A másik, keress olyanokat, akiket láthatóan nem korlátoz ez a tulajdonság. Meglepődnél, hogy hány jó férfi latintáncos alacsony. Ez lehet, hogy hülye példa, de pl. ellátogathatsz egy ilyen buliba és megnézheted a táncikáló embereket, az eredeti dél-amerikai táncosok nem magasak.
A legradikálisabb módszer, de ezt nem ajánlom: azon dolgozol, hogy elköltözöl egy olyan országba, ahol az átlag férfimagasság kisebb. Pl. Dél-Kelet Ázsiában valahova, pl. Tájföldre.
És a kukid is kicsi, igaz?
Nber, 173centisként nem pampogok ennyit 🤫
Most múltam 18 és mondom nem akarom leírni mert elviszi a kérdést más irányba.
De ahogy látod leírtam nem 180 centi meg ilyesmik...
Öltözködés,kommunikációs készség fejlesztése,határozottság.Ezeken lehet javítani,nem tudsz mást tenni.Nem lesz egyszerű,én is küzdök vele.
168 cm/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!