Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Feláldoznád az életed Magyaror...

Feláldoznád az életed Magyarországért?

Figyelt kérdés
Háborúba mennél érte, hogy megvédd a hazád? Meghalnál érte?

2023. márc. 10. 20:56
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
32%
Persze, majd ha fagy! Biztos mindenki nagyon díjázná, hogy kimérettem a beleimet méterbe. Kb azt se tudnák, hogy a világon voltam. Igaza van a 42-nek, legtöbben nem választották ezt a "dicsőséget" csak utólag olyan szép azt mondani, hogy hős volt, hiszen...
2023. márc. 13. 20:54
 52/54 anonim ***** válasza:
41%

Vicces egyébként, hogy MINDEN választ, ami azt írja, hogy nem én nem áldoznám fel magam lepontoznak.

Itt az volt a kérdés, hogy feláldoznád-e magad, a nem is egy válasz, pont ugyanannyira válasz a kérdésre, mint az igen.

2023. márc. 13. 20:59
 53/54 anonim ***** válasza:
17%
Meg most komolyan azért nem magyar valaki,mert nem szeretné Sz*rrá lövetni magát? Normálisak vagytok???? És mit gondoltok, a drága nagymagyar vezéretek és kedves baráti köre vajon feláldozná magát? Kizárt. Az elsők között hagynák el sunyiban az országot. Ennyit arról, hogy megvédenének.
2023. márc. 13. 21:06
 54/54 anonim ***** válasza:
57%

#53.

Ki írta azt, hogy Orbánéktól várja a védelmet? Szerintem senki.

Aki magyar, annak Magyarország a hazája, attól függetlenül, hogy kik vannak épp hatalmon.

2023. márc. 13. 21:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!