Feláldoznád az életed Magyarországért?
Most lehet azzal jönni, hogy nem minden a politika, de sajnos a 13 éve hatalmon lévő (meg rendszerváltás utáni összes) vezetésünk tehet arról, hogy ott tart az országunk, ahol. Gyakorlatilag minden mutatóban tök utolsók vagyunk EU-n belül. Kivéve korrupcióban, mert abban előre megyünk, nem hátra.
Persze, az egyén felelős az életéért, de valljuk be erősen behatárolja az embert, hogy nyugati árakat kell megfizetni a nyugati fizetés harmadából, negyedéből.
33-as elég sokan leléptek Ukrajnából is. A Nyugat tele van (Magyarország is), a háború elől elmenekült hadkötelesekkel.
A saját kérdésemre válaszolva én se mennék háborúba Magyarországért, főleg nem adnám érte az életem. Egy olyan közösségért, amit szeretek, azért igen, de Magyarország nem az a hely. Főleg amit itt az utóbbi évtizedekben csináltak, más sincs, csak gyűlöletkeltés, akár a belső ellenzék, akár az EU, akár a menekült migránsok, vagy bárki ellen. És a lakosság nagy része rosszindulatú rasszista is lett. Egy ilyen országot még a hazámnak se tekintek. Szerencsére el is költöztem innen.
Először azt a sok gané politikust küldeném a frontvonal első sorába harcolni, ott mutassanak példát, meg ott mutassa meg Orbán, mennyire szereti ezt az országot, amit annyira hangsúlyoz a nép előtt.
A fiataloknak a legrosszabb szerződés van nyújtva: konkrétan elérhetetlen ingatlanok, tengodhetunk albiban életünk végéig, oktatás, eü a béka segge alatt... Sorolhatnám.
És elvárná bárki is, hogy meg meg is haljunk ezért 😅
Haha, jó vicc😁
Nem. Ha a miniszterelnök uraknak bajuk lenne egymással, akkor kettesben rendezzék le, miért kéne meghalniuk millióknak, mert 2-3 ember összekapott valamin?😄 Magyarország így is beteg ahogy van. megy hátra, és nem előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!