Miért van ennyi késelés Magyarországon? Bunyóról ritkán hallani,állandóan csak a szurkálódás? Ma vettem én is egy kihajthatós borotvát mert éjjel dolgozom ha valaki betámad és nem csupasz kézzel,akkor én is igénybe veszem a pengét.
"változik a világ gusztustalanul,és nincs mit tenni"
Olvass bele egy múltszázad elejei napilapba, tele volt verekedéssel, késeléssel. Teljesen megszokott dolog volt ha például a kocsmában, búcsúban, mulatságban elfajultak a viták.
Könnygázt vegyél. Ne paprikasprét, hanem azt a cuccot, ami be van tiltva, és elvileg csak a rendőrség használhatja, gyakorlatilag meg megveszed fű alatt, aztán jónapot.
Azért van ennyi késelés, mert gyors, és legális. (Vagy nem, lehet, pillangó, lehet, hosszabb, mint nyolc centi, de ha már leszúrtak, akkor baszott mindegy) Nyolc centi alatti pengét hodhatsz magadnál, ha nem rugós kés. Nyolc centire van a szíved a mellkasod bőrétől, ha átlagos férfi vagy, viszont arról nem szól a fáma, hogy a késelősök nem a szívedre mennek, engem szúrtak már le, és a belemet szúrták át a hasfalamon keresztül. A fájdalom pont olyan mértékű, mint ahogy elképzeled, védekezésre meg gyakorlatilag képtelen vagy ilyen állapotban. Illetve ez még nem történt meg velem, de egy ember nyaki ütőerét szerintem egy körömvágó ollóval is át lehetne szúrni, és akkor meghal az illető.
Kis termetű, szar környéken éveket lehúzó nőként én azt mondom, inkább legyen nálad spré, leginkább az illegális fajta, de ha csak CS-hez tudsz hozzájutni, az is jó, annyira pont elég, hogy lefújod vele a tagot (erős szélben ne használd), és el tudsz szaladni. Jobb futni, mint halottnak lenni, vagy eltölteni egy pár napot az intenzíven egy szúrt sebbel, nekem elhiheted :) A másik, hogy mindig figyeld a környezeted, ha valaki gyanús, valami miatt félsz, akkor kerüld el az illetőt, kerüld el a helyzetet. Inkább nézzenek hülyének, és fuss, mint hogy aztán a sürgősségin, vagy a tepsiben köss ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!