Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A pároddal vagy az ellenkező...

A pároddal vagy az ellenkező nemű barátaiddal szakítanád meg a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha az, akivel néhány hónapja együtt vagy, azt akarná, hogy szakítsd meg a több éves ellenkező nemű barátságaidat, mit tennél? Milyen nemű vagy?

2023. márc. 9. 05:09
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, szakítanék a párommal.
Nő vagyok, feladnám a barátságaimat.
Férfi vagyok, szakítanék a párommal.
Férfi vagyok, feladnám a barátságaimat.
60 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket pont a megcsalók szokták kérni.

Te épits le mindent latszolag ő is leépít mindent neki senki ellenkezo nemu barati nincsenek aztan a végén még ő csal meg.

2023. márc. 9. 06:06
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Férfi vagyok és párommal szakítanék ilyen esetben. Van ellenkező nemű barát, akivel gyerekkorunk óta ismerjük egymást, aludtunk egy szobában tiniként-huszonévesen is, soha se volt semmi, mert nincs vonzalom.

Egyébként tudod, ilyen esetben a partnerrel történő szakítás azért is érdemes, mert az ember hiába szakítja meg a kapcsolatot ellenkező nemű barátaival, jön a:

- Pincér/boltos/szomszéd/postás/kolléga/futár/akárkicsoda "sokat sejtetően nézett rád", "mintha lenne köztetek valami", "ez olyan fura volt múltkor, mintha valami titkolva lenne..."

- "Miért késtél tíz percet/1 órát, nem ezt beszéltük meg, tuti megcsalsz és mással voltál"

- "A telódat/Fb oldaladat/mail-jeidet/SMS üzeneteidet szeretném ellenőrizni, ha szeretsz megmutatod"

- "Fura illatú volt a kabátod/találtam rajta egy más színű hajszálat"

A végtelenségig lehetne folytatni, de minek?

2023. márc. 9. 06:07
 3/24 anonim ***** válasza:
28%
Egyikkel sem
2023. márc. 9. 06:09
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

2 igen ezek jönnek

Aztan ő csal meg.

2023. márc. 9. 06:11
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

"Aztan ő csal meg."

Ezt nem tudom, de azt igen, hogy az ilyesfajta féltékenykedések intő jelek, mert át tud menni a "x percig nem válaszoltál vissza, biztos mással beszéltél közben!" gyanúsítgatástól kezdve bármibe. Mivel ellenkező nemű barátokkal hiába szakítja meg a kapcsolatot, majd lesznek mások, akikre lehet féltékenykedni.

2023. márc. 9. 06:21
 6/24 anonim válasza:
100%
Nem az ő barátai, hanem az enyémek és nekem fontosak. Szóval repülne a pár mint a szél.
2023. márc. 9. 06:29
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Nincsenek barátaim, úgyhogy olyan párt szeretnék akinek szintén nincsenek.

Az ellenkező nemű "barátkozásokat" meg hagyjuk már, mindig van az egyik részéről több is, a másik meg úgy tesz mintha nem tudna róla, vagy ezt játsszák mindketten, vagy jön a magyarázkodás, hogy de mi nem, lehetett volna, de áh már nem, hát haha, jó nagy kitolás a párokkal az ilyen külső kapcsolat.

2023. márc. 9. 07:03
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Csak a toxikus emberekkel "kitolás", de velük minden az. Kezdve ezzel, hogy a párodnak barátai vannak, te meg ezt nem tűröd. Ne próbáld validálni a nem normális viselkedésed.

2023. márc. 9. 07:22
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Azzal szakítanám meg, aki így követelőzik.
2023. márc. 9. 07:24
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"Az ellenkező nemű "barátkozásokat" meg hagyjuk már, mindig van az egyik részéről több is"

. Nyilván így van, hiszen tapasztalatból beszélsz.

Ja, nem, írod, hogy nincsenek is barátaid, de azért a pálya széléről nagy szakértő vagy... az mindenesetre kiderült, miért nincsenek barátaid.

2023. márc. 9. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!