Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha hátul felvan vágva a haja...

Ha hátul felvan vágva a haja és kontyba hordja sok tetkó,fiúsan megy stb..leszbikus vagy bi?

Figyelt kérdés
Tudom nem feltétlen kell erre gondolni,de szerintem ez elég egyértelmű.

2022. okt. 8. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Aki ENNYIBÖL ilyen következtetést von le, az igen korlátolt értelmi képességekkel rendelkezik.
2022. okt. 8. 20:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen:D
2022. okt. 8. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
6%
igen
2022. okt. 8. 21:00
 4/9 Metionin ***** válasza:
42%
Egyik sem vagy bármelyik, ez semmit nem mond el az illetőről. Sok full nőies leszbikus és bi létezik és sok kevésbé csajos heteró is.
2022. okt. 8. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Jogos
2022. okt. 8. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Hú, hogy hány ilyen buta korcs nézett leszbikusnak a színes hajam miatt... Férjemmel jót röhögtünk rajta.
2022. okt. 8. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 senki se kérdezte:D
2022. okt. 9. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
DE, TE kérdeztél ugyanilyen hülyeséget!
2022. okt. 9. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező. Én kedvellek, de vedd észre magad. Ami nekee hú de egyértelmű, az köszönő viszonba sincs a valósággal. Ez semmit sem mond el erről. Az egyik a személyiségi stílus egy része, a másik a szexualitás.

Ez konkrétan 0 információval szólgál a szexualitásáról, romantikusságáról.

Ne másokba köss bele, ha az élettapasztalatlanságod bunkó kommenteket produkál ki belőlük. Benned van a nagy hiányosság, nem bennük. Bennük csak az a hiányosság van, hogy a hatalmas benézéseket tolerálják, de te vagy aki benéz. 😃

Isméltem, én veled vagyok. Nem akarlak bántani, bunkózni. Csupán szeretném ha értenéd, amit előttem bunkón fejeztek ki, mert számukra annyira egyértelmű, hogy ez nem így működik, ahogy leírod. :))

De amúgy kérdezd meg tőle.😃

2022. okt. 9. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!