Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beteges az, ha nem örülök...

Beteges az, ha nem örülök neki ha valaki betegen a közelembe ül a buszon?

Figyelt kérdés

Vagy ha ott köhög körülöttem mindenki, én meg már előre sejtem hogy jön az újabb egy hetes szenvedés a náthával, köhögéssel, beteg leszek megint.

Az a normális aki nem is gondol erre, lesz*rja az egészet, hogy beteg lesz-e vagy nem?

2023. febr. 26. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
83%

48.:

"Érdekes", hogy mifelénk mindenki elmegy betegen is mindenhová, aztán mégis legfeljebb csak több évente egyszer kapunk el valamit.

Úgyhogy köszönjük, de mi továbbra sem kérünk a bezáratásokból.

2023. febr. 26. 18:28
 52/67 anonim ***** válasza:
0%

"Nem miattuk fekhetsz otthon egy hetet, hanem a saját hülye bezáratásmániád miatt. :D

Mi nem csinálnánk ügyet abból, ha te is úgy tennél, mint a többség és nem rohadnál otthon. Nem mi akarunk korlátozni másokat.

Ha te önszántadból otthon maradsz, azért nem hibáztathatsz más embereket."

Hol van az a többség, akik ROSSZULLÉTTEL flangálnak? Szerencsére nem látom őket egy jó ideje...

Képzeld, én nem akarok elájulni a villamoson, mert 38 fokos lázzal flangálok.

Amúgy hova is mennék?

Forrócsokizni, teázni tünetmentesen jó.

Sportba meg bele is halhatnék betegen.

2023. febr. 26. 18:29
 53/67 anonim ***** válasza:
0%

51

Hol van ez a tifelétek???

2023. febr. 26. 18:29
 54/67 anonim ***** válasza:
96%

"Hol van az a többség, akik ROSSZULLÉTTEL flangálnak? Szerencsére nem látom őket egy jó ideje..."

Talán mert az emberek többsége általában egészséges szokott lenni. Ezért látod azt, hogy a betegek vannak kevesebben mindenhol.

"Képzeld, én nem akarok elájulni a villamoson, mert 38 fokos lázzal flangálok."

Ha te ennyitől is elájulsz, az már csak a te bajod.

Képzeld, én meg meg sem érzem azt, ha lázas vagyok és nem fogok a te kedvedért otthon rohadni soha.

"Hol van ez a tifelétek???"

Azokban a közösségekben, ahol én mozgok. Családom, barátaim, különböző ismerőseim.

Szerencsére mifelénk a többség nem marad otthon minden kis semmi influenzával.

Te bezárkózhatsz, mert ahhoz jogod van. De más embereket nem kényszeríthetsz semmire. Ez van.

2023. febr. 26. 18:35
 55/67 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére helyileg messze lehet tőlünk az a "mifelétek".

De ugye legalább az edzéseidet kihagyod? Én nem foglak újraéleszteni, ha 38 fokos lázzal való sport miatt halsz meg és vállalom az elsősegélynyújtás elmulasztásának következményeit.

2023. febr. 26. 18:39
 56/67 anonim ***** válasza:
84%

55.:

Tényleg nagy szerencse, hogy messze vagyunk egymástól.

Mifelénk egy percig sem viselnék el az emberek azt, hogy ok nélkül korlátozzak őket.

Egyébként meg sportolni is eljátok betegen, ugyanis normális ember meg sem érez egy megfázást.

Meghalni meg nem lehet ennyitől, de hát egy hipochondernek magyarázhatom. :D

2023. febr. 26. 18:43
 57/67 anonim ***** válasza:
0%

Szívizomgyulladásról, hirtelen szívhalálról hallottál már? Bár ahhoz túl sötét vagy, hogy hallj róla.

Nem tudom, én december végén voltam beteg. Hogy gyorsabban gyógyuljak, aludtam, amikor csak tudtam.

Miután már jól voltam és nem volt hőemelkedésem, az edzőm akkor engedélyezett maximum 1,5 óra nagyon könnyű sétát és kb. 1 héttel a gyógyulás után volt az első futóedzésem.

Normáliséknál így csinálják.

2023. febr. 26. 19:08
 58/67 anonim ***** válasza:
84%

"Szívizomgyulladásról, hirtelen szívhalálról hallottál már?"

Tudod, mindenre van valamennyi esély, de ezekre a dolgokra pont elenyészően kevés.

Ja, amúgy meg a ti imádott oltásaitok is okozhatnak ám szívizomgyulladást.

De hát egy ostoba hipochondernek tényleg felesleges magyarázni. :D

"Normáliséknál így csinálják."

A hipochondria nem normális dolog. Orvoshoz kell vele fordulni, mert rossz dolgokhoz szokott vezetni.

De ha nem fordulsz orvoshoz a hipochondriáddal, akkor további kellemes rettegést kívánok az egész hátralevő életedre is! :)

2023. febr. 26. 19:14
 59/67 anonim ***** válasza:
30%
Engem csak idegesít (mindig idegesített, covid előtt is), hogy mindenki egy paraszt, és csak úgy okádnak bele a nagyvilágba, mert az anyjuk nem tanította meg nekik, hogy tegyék a kezüket a szájuk elé. Akkor sem vágyom idegenek köpetére, ha egészségesek.
2023. febr. 26. 19:25
 60/67 anonim ***** válasza:
0%

58

Ja, tehát te kereken 38 fokos lázzal, a láztól csillogó szemmel, piros orral, két orrfújás között odaállítasz... teszem azt a kettlebell-edzésre, hogy helló, sziasztok, kezdhetünk? :D :D

Azért kemény, mekkora buta emberek vannak.

Felénk, hobbifutóknál nem divat az ilyen.

2023. febr. 26. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!