Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beteges az, ha nem örülök...

Beteges az, ha nem örülök neki ha valaki betegen a közelembe ül a buszon?

Figyelt kérdés

Vagy ha ott köhög körülöttem mindenki, én meg már előre sejtem hogy jön az újabb egy hetes szenvedés a náthával, köhögéssel, beteg leszek megint.

Az a normális aki nem is gondol erre, lesz*rja az egészet, hogy beteg lesz-e vagy nem?

2023. febr. 26. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
84%

39.:

Azzal nem tudok mit csinálni, ha a te szemedben egy nátha továbbadása egyenlő a gyilkossággal. :DD

Mindenesetre én meg az olyan élőlényektől tartok, akik képesek lennének ártatlan embereket gyakorlatilag bebörtönözni.

"Amúgy 38 fokos lázzal és percenkénti orrfolyással mi is a jó a bulizásban?"

Pont ugyanaz, mint máskor.

Tudod, nem mindenki hipochonder és nem mindenkit zavar egy kis semmi betegség.

Szerencsére mifelénk nem is divat a négy fal között megrohadni egy köhögés miatt.

"Bevásárolni pedig nem kell elmenni beteg se (és nem betegen se)."

Tehát aki nem akar futárra költeni, az dögöljön éhen.

Már mindent értek.

2023. febr. 26. 17:35
 42/67 anonim ***** válasza:
86%

#41:

Hagyd már a francba, látod, hogy egy pszichopata elmebeteg. Eldeformálta az agyát a Covid, ezen már a Tündérhegy se tudna segíteni.

2023. febr. 26. 17:41
 43/67 anonim ***** válasza:
0%

41

Évente 3-szor 1 hetet otthon pihenni miért bebörtönzés? Te teljesen elmebeteg vagy?

Ha mindenki otthon lenne évente 3-szor 1 hetet, akkor kevesebb lenne a betegség, és egy idő után évente egyszer 1 hetet is elegendő lenne otthon pihenni.

Amúgy neked miért bezártság 1 hét otthonlét? Ennyire nem tudod lekötni magad valamivel - megjegyzem abban a 6 órában, amit az ember betegen ébren tölt.

2023. febr. 26. 17:49
 44/67 anonim ***** válasza:
84%

43.:

Ha nem érted, hogy mi a probléma azzal, hogy az embereket az akaratuk ellenére bezárják, az bizony nagyon nagy baj.

Egyébként meg az emberi szervezet pont hogy legyengül attól, ha semmilyen betegséggel nem találkozik. Tehát a te imádott bezáratásaid pont a betegségek megszaporodásához vezetnének (és még akkor nem is ez lenne a legnagyobb probléma velük).

Lehet, hogy neked nincs életed, de attól még másoknak van és ők folytatni szeretnék azt és így is fognak tenni.

"megjegyzem abban a 6 órában, amit az ember betegen ébren tölt"

Megint ne magadból indulj ki.

Lehet, hogy te egész nap alszol egy náthával, de mások attól még nem így vannak ezzel.

2023. febr. 26. 17:56
 45/67 anonim ***** válasza:
0%

Te annyira társfüggő vagy és annyira nem érdekel téged semmi, hogy bezárásnak éled meg, ha 1 hetet otthon vagy? Normális vagy???

Ha 4-5 napig picit be van dugulva az orrod vagy picit fáj a torkod, az nem betegség.

De ha taknyod-nyálad egybefolyik és 38 fokos lázad van, akkor ne akard nekem bebeszélni, hogy nem jobb aludni, mint éjszaka piálni...

Semmiféle emberi szervezet nem gyengül sehova attól, hogyha odafigyelünk egymásra.

Amúgy a COVID, az RSV és az influenza is halálos vagy veszélyes sokakra.

Súlyos asztma

Autoimmun betegségek, mint: SM, RA, lupus

Cisztás fibrózis

Rák

Stb, hallottál már róluk???

2023. febr. 26. 18:02
 46/67 anonim ***** válasza:
84%

45.:

Téged nem zavar az, ha az akaratod ellenére bezáratnak és nem csinálhatsz semmit mások baromsága miatt? Normális vagy??

"Ha 4-5 napig picit be van dugulva az orrod vagy picit fáj a torkod, az nem betegség."

Dehogynem. Pont ezek a betegségek legjellemzőbb tünetei.

Egyébként meg ne akard nekem bebeszélni, hogy jó dolog bezárva lenni és több napig korlátozva lenne a semmiért.

Neked lehet, hogy jó, de más embereknek attól még nem az.

"Semmiféle emberi szervezet nem gyengül sehova attól, hogyha odafigyelünk egymásra."

Dehogyisnem. Az emberi szervezetet pont az erősíti, ha különböző betegségekkel találkozik és legyőzi azokat.

Még az általad imádott oltások egy része is így működik.

"Amúgy a COVID, az RSV és az influenza is halálos vagy veszélyes sokakra."

Nem sokakra nézve halálos veszély, hanem csak rohadt kevés emberre nézve.

Nekik meg saját magukra kell vigyázniuk, ugyanis más emberek ezt nem tudják helyettük megtenni és nem is az ő dolguk.

Az meg nevetséges is lenne, ha egy elenyészően kis csoport miatt korlátoznánk a többséget alapvető dolgokban.

2023. febr. 26. 18:10
 47/67 anonim ***** válasza:
0%

Ha az emberek percenkénti orrfolyással, köhögéssel, torokfájással és 38 fokos lázzal utaznak a villamoson, ülnek le velem szemben az irodában, akkor pont ők fognak korlátozni azzal, hogy elkapom tőlük és fekhetek otthon egy hetet.

Bár nekem vannak érdeklődési köreim és társfüggő se vagyok, így az 1 hét pihenés jól is fog esni, de a futásban jelentősen visszaesek, emiatt viszont idegbajt kapok. 1,5 hónapja is egy ilyen empátia nélküli izé miatt nem futhattam 1,5 hetet és nagyon visszaestem, konkrétan még most se tértem vissza a kihagyás előtti formámhoz. Jó, korábban volt sérülés is. De a formámhoz még nem tértem vissza.

Autoimmun beteg eleve az emberek 90%-a. Rákos brutál sok van. Allergiás asztmás is sok.

Lényegében az emberek jelentős része.

Amúgy téged az se zavar, ha egy kisgyerek lesz 40 fokos lázas miattad és az anyukájának kell ápolnia a 38 fokos lázával, szintén miattad?

2023. febr. 26. 18:15
 48/67 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként az első munkahelyemen sajnos mindenki bejárt betegen pici, gépi szellőztetés, légkezelés nélküli irodába. 1 havonta voltunk mindannyian betegek.

Most, ahol dolgozom, egyfelől nagyobb az iroda, van légkezelő rendszer és NEM divat betegen bejárni.

Érdekes, ""erősödött a szervezetem"", mert mostmár csak 3-4 havonta vagyok beteg. Köszönöm, de én inkább ezt kérem.

2023. febr. 26. 18:17
 49/67 anonim ***** válasza:
0%

Embere válogatja. Engem nem viselnek meg az ilyen takonykórok, 1-2 nap szar, akkor nyilván otthon is maradok, aztán mindenféle maradványtünet nélkül megyek a dolgomra (nem, nem köhögök hetekig, meg nem az van, hogy nem kapok levegőt az orromon napokig). A covid konkrétan tünetmentesen ment át rajtam. Szóval én emiatt nem aggódok, mert tudom, hogy sosem voltam még olyan rosszul, mint az ember, akitől elkaptam a takonykórt (pl. exem teljes dögrováson volt, egy hétig feküdt, de olyan szinten, hogy főzni is nekem kellett rá, fojtogató köhögőrohamai voltak... elkaptam tőle. Két napig folyt az orrom. Ennyi.)

Akit meg jobban ledönt a lábáról mindenféle nyavalya, az meg nyilván nagyon nem akarja elkapni, ez is teljesen érthető.

2023. febr. 26. 18:25
 50/67 anonim ***** válasza:
84%

"akkor pont ők fognak korlátozni azzal, hogy elkapom tőlük és fekhetek otthon egy hetet"

Nem miattuk fekhetsz otthon egy hetet, hanem a saját hülye bezáratásmániád miatt. :D

Mi nem csinálnánk ügyet abból, ha te is úgy tennél, mint a többség és nem rohadnál otthon. Nem mi akarunk korlátozni másokat.

Ha te önszántadból otthon maradsz, azért nem hibáztathatsz más embereket.

"1,5 hónapja is egy ilyen empátia nélküli izé miatt nem futhattam 1,5 hetet"

Látod, ha te bezáratnál más embereket, akkor ők sem sportolhatnának. Szóval összeszedhetnéd az empátiádat te is.

"Autoimmun beteg eleve az emberek 90%-a."

Mégis mióta? 90% az szinte mindenki. :D

De ha tényleg szinte mindenki autoimmun beteg, abból megint csak az látszik, hogy még nekik sem okoz semmilyen problémát egy influenza.

Amúgy az téged nem zavarna, ha egy anyuka elveszítené az állását azért, mert a bezáratás miatt nem tudna dolgozni menni és utána nem tudná miből eltartani a gyermekeit?

2023. febr. 26. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!