Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy vad...

Miért viselkedik így egy vad idegen ember?

Figyelt kérdés
Konkrétan az atya úr isten költözött be a szomszéd házba kb fél éve. Eddig csak nyeltem a pasi hülyeségeit,de szerintem mmindenkinél van egy határ pláne ha van egy kis kutyája ...Akaratlanúl így össze futunk a ház körül.... Vagy nekem jönne,meg ölne annyira idegesen néz rám,vagy 1-et se lépne arrább , a kistestű kutyámba inkább bele rúgna és totál át néz rajtunk...nekem kell arébb ráncigálnom,ha meglátom,hogy jön ... Normális az ilyen ? 30+ testépítő a tag ennyit el mondtak ... Szerintem ez nem jogosítja fel erre a viselkedésre mellesleg egy helló se volt ,hogy azt mondjam talán bunkó voltam és ezért csinálja ezt . Miért lehet ilyen v elem,mit csináljak vele ? n30
2023. febr. 25. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nálunk a társasházba ilyrn a bérlő. Senki nem viselkedhetne így , de vannak ilyen szemét emberek. Én már a költözésen gondolkodom.

De mindenhol cannak így az a megoldás hogy le kell rendwzni a dolgot , csak még nem tudom hogy .

2023. febr. 25. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Neked milyen a személyiséged? Ha mersz vele konfrontálódni, akkor nyugodtan megkérdezheted, hogy mi a túró baja van veled? Mit kellene tenni, hogy emberszámba vegyen?

Lehet ezt humorosan is kezdeni, de a lényeg, hogy ne hagyd magadat.

2023. febr. 25. 12:30
 3/11 A kérdező kommentje:
2 ez már meg furdúlt a fejemben,mivel több mint féléve itt él,nem vendégébe,látogatóba jár ide a másik házba ... csak van egy olyan sanda gyanúm,kérdőre vonom még neki fog feljebb állni
2023. febr. 25. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3#: Ne úgy vedd ezt az egészet, hogy kérdőre vonod, hanem igen is: éreznie kell, hogy ő is közösségben él, és nem a szavannákon. Van, valamilyen jó tulajdonsága, akár csak 1 db., kis valami? Kedz azzal.

Pl.:

"Értékelem, hogy (jószívű, kedves, segítőkész, stb. <helyettesítsd be ide a jó tul.-it>), de mivel közösségben élünk szeretném kérni, hogy vegye figyelembe, hogy én is itt élek. Nem bántottam önt, se a kutyám, így nincs mire fel flegmáskodnia".

Valami hasonló megközelítésre gondoltam. A lényeg, hogy ne billentsen ki a támadásodból:).

2023. febr. 25. 12:39
 5/11 A kérdező kommentje:
4 nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! Múltko jött velem szembe ,konkrétan úgy nézett rám mint akinek most fognak neki menni,ráadsúl nem lehet tőlem idősebb ,egy nagy darab állat a pasi ...ezért kicsit tartok tőle
2023. febr. 25. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

5#: AMúgy csak az, hogy " úgy nézett rám mint akinek most fognak neki menni", az ne ilyesszen meg, nem biztos, hogy valóban neked sszól, tehát ne vegyél azért mindent magadra. Én egy cingár valaki vagyyok, és duli-fuli arcom van:), csak azért, hogy ne foglalkozzon velem senki sem: valójában pedig tudok az emberekkel együtt lenni.

A lényeg: nem minden a külső: lehet, hogy ő külsőre ilyen, de amúgy meg tök jó fej:).

Ne félj tőle, mert az csak ront a helyzeten!:).

2023. febr. 25. 12:46
 7/11 A kérdező kommentje:
zűrtem ,hogy csak velem ilyen,vagy látványosan el fordúl...de ezt ,hogy a kutyámba mulkor is inkább bele rúgna,ha nem rántom el meg is történik,nem fogom annyiba hagyni .... nem kötelezö a házam előtt se parkolnia ha nem akar látni,miért nem az utca végén parkol ahol lakik is ?(2 ház van köztünk )
2023. febr. 25. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7#: Ok, megértem a fájdalmaidat. Ez a stílus jó a megbeszéléshez - érződik, hogy ideges vagy emiatt -, de kezd azért a békésebb, azaz a 4#-es pontban leírtak szerint.

Az is jó megoldás tud lenni, ha nem egyből támadnál, hanem kérdeznél tőle. Tehát kérdésekkel vezetnéd fel irányába a problémákat. Lehet, hogy ő nem látja/nem úgy látja a helyzetet, és ha egyből támadsz, akkor magadra haragítod, ami megint nem lenne jó.

Szerinted?

2023. febr. 25. 13:00
 9/11 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van !! Csak itt az okokat nem értem !! Sajnos ilyennel még a 3 évem alatt nem sikerült találkoznom ! Nagyon szépen köszönöm ezt a haalmas segítséged ! :)
2023. febr. 25. 13:04
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Szívesen:). A kérdések azért is jók, mert akkor az okok is kiderülnek.

Majd azért számolj be az eredményről, mert kiváncsi vagyok rá:) - ha lehet privátban, mert nem bizti, hogy követem a kérdést.

Drukkolok Power Women:)!

2023. febr. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!