Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tiltottál/korlátoztál...

Miért tiltottál/korlátoztál valakit Facebookon - illetve Messengeren?

Figyelt kérdés

Volt egy pasas, akivel olykor beszéltünk Messengeren. Benne voltunk mindketten egy csoportban, ahol közös volt az érdeklődési körünk, így kezdtünk el beszélni.

Mostanság, viszont hívogatott Messengeren elég sokszor, amit meguntam és korlátoztam Messengeren.

Volt olyan is, aki durván sértőt írt nekem valamilyen Facebook poszt alatt. Őt teljesen letiltottam.

2023. febr. 24. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tiltani, szerencsére, eddig csak egy valakit kellett (lekopogva); egyik fiú ovistársam. Olyan ürüggyel írt rám, hogy kíváncsi, mi a helyzet velem. Egy darabig utána egész kellemesen beszélgettünk, majd elég nyomulósra vette a figurát és mindenáron találkozni szeretett volna. Akkor már nagyon nem tetszett a stílusa és egyszerűen nem mertem elmenni vele bárhová is. Nem voltam vele bunkó, de ő nagyon rossz néven vette a nemleges válaszom és fenyegetni kezdett. Na, ott és akkor tiltottam.

Hónapokkal később kiderült, hogy ugyanígy viselkedett egyik legjobb barátnőmmel, és egy másik barátnőjével is..

FB-n egész sok ismerőst követtem ki (habzószájú politizálás, "Nekem bevált, most te jössz!"- szintű reklámozások, illetve nap minden percének megosztása voltak a leggyakoribb okok).

Eddig egyedül 1 egyetemi csoportot korlátoztam. Az elején minden rendben ment, szaktársakkal "egymásra találtunk", ismerkedni kezdtünk, de egy ponton pár srác elárasztotta a főcsoportot mémekkel, és borzasztóan zavaró volt onnantól. Pont a lényeg veszett el.

2023. febr. 24. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az egyik volt kollegámat tiltottam le. Már akkor sem bírtam a dumáját, amikor egy helyen dolgoztunk. A facebookon a bejegyzések alá állandóan írta a politikai, elvakult, féloldalas, értelmetlen kommentjeit. Aztán meguntam, hogy mindenhová odapiszkít, azt letiltottam, azóta legalább nem látom a f@szságait😃
2023. febr. 25. 07:59
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
nem tudom hogy kivételnek számítok, vagy csak átlagosnak, én soha senkit nem tiltottam még facen, és nem is töröltem ismerősök közül. igaz "előnyöm" hogy egy csúnyácska pasi vagyok, így nincs is nyomulóm mint fordított helyzetben lányoknál. akivel úgy érezem, egyszeűen csak szűkszavúan válaszoltam 1-2 szóban, mondatban, de sosem éreztem szükségét a korlátozásnak, törlésnek. akivel en makarok nem foglalkozom, ilyen egyszerű. általában megértik hogyha sok idő után kapnak kevés feleletet. egy eset volt, egy volt osztálytárs de ő pszichiátriai beteg is aki kifakadt rajta hogy magamtól miért nem írok, miért nem keresem, de nyilván hiába mondtam neki hogy én amúgy senkit, és zárkózott vagyok. na ott végül ő unta meg és tiltott
2023. febr. 27. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Én szomorúan vettem tudomásul, hogy azok, akik az Életben jó fejek, és 10 éve haverok, vagy 20 éve szinte barát munkatársak, azok a facebookon egyik vagy másik politikai párt kérlelhetetlen harcosaiként látszanak, gyerek, feleség, kirándulás, család, hobbi, munka, sport, semmi nincs, csak hogy ma mennyit lopott ez vagy az. Ezeket egy fél év türelmi idő után tiltani szoktam, de fájó szívvel.
2023. febr. 27. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!