Az miért van hogy valakinek írok mondjuk 10 üzenetet egymás után Messengeren és abból csak néhányra vagy csak az utolsóra válaszol? Többi meg mintha ott se lenne
Engem alapból zavarnak az olyan emberek akik egymás után 10 üzenetet írnak 10 kérdést tesznek fel, 10 témával fárasztanak.
Nálam ez tök változó, van aki "le van tudva" és van akivel jóban vagyok, de tényleg nem figyelem annyira a Messengert, hogy mindenre válaszoljak, vagy egy-egy téma felett átsiklok.
Na meg sokszor van, hogy valaki elkezd írni. Én meg vagy a természetben vagyok, vagy sorban állok éppen, dolgozom és nem érek rá írni.
2 lehetőség.
Vagy véletlen nem veszi észre, hogy van előtte is üzenet, ami nagy ritkán még velem is előfordul, vagy átlag ember módjára, összecsapja az egészet fejben, az első 80%ot meg gyorsan elfelejti, és azt hiszi az utolsó dolog érdekel téged csak.
Kamaszként sok ezerszer kérdeztem azt, hogy "miért nem válaszolsz az összes kérdésemre?", de a kérdések nem csak egyszeri bemásolt ismétlése se volt ritka.
Aztán rájöttem a megoldásra. Aki nem tud beszélni, azzal nem fogok. ^^
Túl sokat írsz, túlzottan rövid idő alatt. Arra, hogy mindenre válaszoljon, pedig nem mindenkinek van kapacitása, energiája akármikor. Vagy "csak" tényleg annyiról lenne szó, hogy nem szeretné sokáig húzni a beszélgetést, és szemezget a neki tetszőkből.
Viszont az is lehet, hogy szimplán nem tud, akar a többire válaszolni, mert kényelmetlen téma, nem akarja a véleményét, gondolatait megosztani. Vagy valami hasonló okból.
Figyelmetlenség is lehet, akár nem törődömség is.
Mindkét oldalt meg tudom érteni; az egyik, akinek túl sok ez és nincs kedve/energiája erre, illetve a másik, akinek alig válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!