Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok üzenetet kaptok egy nap...

Sok üzenetet kaptok egy nap Messengeren általában, vagy csak nagyon keveset?

Figyelt kérdés
Hétköznap vagy hétvégén írnak többet?
2023. febr. 18. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem kapok sokat, általában ugyan azokkal beszélek.

Ma például 4 emberrel beszélgettem/beszélgetek.

2023. febr. 18. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaim, így nem sok üzenetet kapok. Általában van 3-4 "aktív" beszélgetőpartnerem, azok is többnyire családtagok.

Teamsen lényegesen több üzenetet váltok, de ott munka miatt beszélgetek.

2023. febr. 18. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Keveset, de ez így rendben van szerintem. 2 baráttal beszélek néha Messengeren, másik kettővel Whatsappon, illetve van egy csoportbeszélgetés a baráti társasággal, amiben a csoportos dolgokat beszéljük meg, vagy küldjük egymásnak a hülye mémeket és vicces linkeket. Senkivel sem írunk egymásnak napi szinten és főleg gyors helyzetjelentésekre vagy időpontmegbeszélésre használjuk a chatet, nem szeretünk azon keresztül kommunikálni. Inkább találkozunk vagy amikor erre nincs lehetőség akkor megbeszélünk egy videós hívást.
2023. febr. 18. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Keveset, és ezek nagy része sem érdekes. Pl.a gyerekeim osztályának a szülőcsoportjában rendszeresen megkérdezi valaki, hogy mi az aznapi lecke, de nem hiszem, hogy az ilyesmi bárkit lázba hozna.

Van két programszervezős csoportunk két különböző társasággal, azokban néha van élet, néha nincs. Az egyikben most épp van.

Beszélgetni nem szoktam Messengeren.

2023. febr. 18. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Keveset, de nem is szoktam sok időt pazarolni vele. Maximum a barátnőmmel vagy a legközelebbi barátokkal beszélek napi szinten, másokkal hetente-havonta. Inkább arra megy az is, hogy élőben mikor tudunk találkozni.
2023. febr. 18. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kapok egyáltalán, mert az élet úgy alakult, hogy olyan emberek az ismerőseim, akik csak akkor keresnek, ha én keresem őket. Maguktól nem.
2023. febr. 18. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Hètköznap egy hèten 2x szoktam a barátnőimmel beszèlni.

Hètvègèn nèha.De van úgy,hogy senki sem ír így alig várom a hètköznapokat.

2023. febr. 18. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
0-2 max. ugyanazoktól.
2023. febr. 18. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Párommal küldünk egymásnak pár mémet.

Családdal most signalt használunk

2023. febr. 19. 02:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset.

Egy volt gimis osztálytársammal van egy "végtelenített" beszélgetésünk. Teljesen összevissza írogatunk egymásnak; van, hogy szinte naponta, de olyan is, hogy hetente 2-3x.

Egyik szaktársammal elvétve, teljesen rendszertelenül üzengetünk, néha inkább csak mémek mennek oda és vissza. De komolyabb dolgok is előbukkannak.

És ennyiben kifújt.. ami miatt kettősség van bennem. Sokszor nincs is erőm a netes pötyögésre, viszont közben meg sokszor mégis jól esne beszélgetni valakikkel.

2023. febr. 19. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!