Sok üzenetet kaptok egy nap Messengeren általában, vagy csak nagyon keveset?
Nem kapok sokat, általában ugyan azokkal beszélek.
Ma például 4 emberrel beszélgettem/beszélgetek.
Nincsenek barátaim, így nem sok üzenetet kapok. Általában van 3-4 "aktív" beszélgetőpartnerem, azok is többnyire családtagok.
Teamsen lényegesen több üzenetet váltok, de ott munka miatt beszélgetek.
Keveset, és ezek nagy része sem érdekes. Pl.a gyerekeim osztályának a szülőcsoportjában rendszeresen megkérdezi valaki, hogy mi az aznapi lecke, de nem hiszem, hogy az ilyesmi bárkit lázba hozna.
Van két programszervezős csoportunk két különböző társasággal, azokban néha van élet, néha nincs. Az egyikben most épp van.
Beszélgetni nem szoktam Messengeren.
Hètköznap egy hèten 2x szoktam a barátnőimmel beszèlni.
Hètvègèn nèha.De van úgy,hogy senki sem ír így alig várom a hètköznapokat.
Párommal küldünk egymásnak pár mémet.
Családdal most signalt használunk
Nagyon keveset.
Egy volt gimis osztálytársammal van egy "végtelenített" beszélgetésünk. Teljesen összevissza írogatunk egymásnak; van, hogy szinte naponta, de olyan is, hogy hetente 2-3x.
Egyik szaktársammal elvétve, teljesen rendszertelenül üzengetünk, néha inkább csak mémek mennek oda és vissza. De komolyabb dolgok is előbukkannak.
És ennyiben kifújt.. ami miatt kettősség van bennem. Sokszor nincs is erőm a netes pötyögésre, viszont közben meg sokszor mégis jól esne beszélgetni valakikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!