Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnál hogy ha az...

Mit gondolnál hogy ha az általános iskolás gyereked lekódolná a telefonját?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 16:44
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
0%
Igen nagyokos válaszolok? És amikor majd a nagy buzdításotokra egy kiskorú kisgyereket manipulálással majd elrabol egy beteg állat, mert rávette a gyereket, hogy titkolózzon a szülők előtt, akkor is ilyen nagy lesz a szátok?
2023. febr. 23. 17:18
 22/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt eleinte lekódolva a telefonom, aztán az osztálytársaim turkáltak benne amíg mosdóban voltam, utána lekódoltam. 🤷‍♀️
2023. febr. 23. 17:20
 23/59 anonim ***** válasza:
88%

21-es, ez csak a te fejedben van.

A kérdés semmi ilyesmire nem vonatkozott. Tanuljunk már meg bízni, meg a valóságot látni.

Ha a szülő jó állapotban nevelte a gyereket, akkor jól van a gyerek is. Igaz, itt a szülő, aki itt kérdez ilyet, nincs rendben, de ne legyenek gondolttorzítások.

2023. febr. 23. 17:21
 24/59 anonim ***** válasza:
0%
Általános statisztika, hogy ezek a beteg állat ragadozók, pont a mai kor fene nagy engedékenységét használják ki. És csak röhögnek a markukba, hogy ilyen ostoba szülők vannak, akik hagyják egy kisgyereknek, hogy titokban akárkivel levelezgessen a neten. Isten óvja szegény gyerekeket az ilyen szülőktől.
2023. febr. 23. 17:24
 25/59 anonim ***** válasza:
84%
Linkeld ezt a statisztikát.
2023. febr. 23. 17:25
 26/59 anonim ***** válasza:
0%
Google a barátod. Hátha valami egyéb hasznosat is magadra szedsz közben. Én mindenképp támogatom a fejlődést. ;)
2023. febr. 23. 17:28
 27/59 anonim ***** válasza:
87%

Istenem, miért kell ennek ekkora feneket keríteni?

Anno mikor lett telefonom általános iskolás koromban, végignéztem rajta mindent. Minden beállítást, amit csak lehetett, személyre szabtam. Ehhez hozzátartozott az is, hogy lekódoltam a telefont. Nem volt különösebb oka, egyszerűen tetszett, hogy ezt is be lehet állítani. Később levettem, mert feleslegesnek éreztem, de aztán megint lekódoltam mikor már suliba is hordtam, hogy az osztálytársaim nehogy feloldják vagy hasonló.

2023. febr. 23. 17:30
 28/59 anonim ***** válasza:
90%

Régebben a tabletemen nem volt kódolás, csak simán ujjal kellett feloldani.

Aztán egyszercsak a hátterem az osztálytársam szőrös segge segge lett.

Azót akódolom minden eszközömet:D

24, nope, a statisztikák szerint a kisgyerkeket molesztálók többsége azt használja ki, hogy a gyerek családtag és a felnőtt rokonok úgyis azt hiszik, hogy a gyerek csak félreértette azt, hogy fogdossák stb...

Gondolom neked anyukád 18 éves korodig minden egyes beszélgetésedet auditálta. GOndolom mos is ott ül melletted és nézi, hogy megfelelő emberekkel írogatsz-e:D

Mi lenne, ha inkább nevelnénk a gyereket ahelyett, hogy életképtelen helyzetben tartjuk, hm? Ha már támogatod a fejlődést, ez nem jutott eszedbe?

2023. febr. 23. 17:34
 29/59 anonim ***** válasza:
76%
28:)))))
2023. febr. 23. 17:35
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

Még jó!

Amúgy védi mások elől. Pl osztálytarsai ne lássák az üzeneteit a bizalmas barátaival. Pl hogy ki tetszik neki. De neked sincs közöd ahhoz, hogy Kati barátnőjének ki tetszik.

Ha nem elég érett ahhoz, hogy megbízz benne ilyen szinten, ne adj neki telefont vagy korlátozd le azt.

2023. febr. 23. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!