Mit gondolnál hogy ha az általános iskolás gyereked lekódolná a telefonját?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 16:44
11/59 anonim válasza:
Törekednék arra, hogy bizalmi kapcsolatot alakítsak ki vele. Hogy tudja, velem mindent megbeszélhet. Ez talán csökkenti annak esélyét, hogy rossz társaságba keveredjen.
12/59 anonim válasza:
Aki rákérdez, mi szükség erre, hát pont azért mert kutakodtok:)
13/59 anonim válasza:
Mennyi felelőtlen ember van itt... nagyon remélem, hogy még nem szülők.
14/59 anonim válasza:
Talán mert a szülője nem ép mentálisan.
15/59 anonim válasza:
Semmit, normális ember szerintem lekódolja.
16/59 A kérdező kommentje:
Sosem kutakodtam a telefonjába, teljesen megbíztam igazából benne.
Ezért is fura ez.
2023. febr. 23. 17:08
17/59 anonim válasza:
Összekevered a kontrollt a bizalommal. Nálad az előbbi van.
18/59 anonim válasza:
Akkor honnan tudod, hogy lekódolta?
Engem egyébként az lepne meg, ha NEM kódolná le. Ne legyen már hülye a gyerekem.
19/59 anonim válasza:
De mi abban a fura, hogy le van kódolva a telefon?
Iskolában sem tudnak bele nyúlni, ha elhagyja, ellopják akkor sem nagyon tudnak mit kezdeni vele.
20/59 anonim válasza:
Alap, hogy lekódolja. És ez része a privát tér kialakításának.
Nameg ha viszi a telefont iskollába, hááát ott bizony előfordul, hogy padtárts Pistike elcseni a telefont és belenéz. Szóval a kódolás egyáltalán nem biztos, hogy a szülőnek szól. Sőt, nagy eséllyel eszébe se jutottak a szülők amikor cisnálta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!