Mi a boldogságforrásod? Mik azok a mindennapi kis dolgok amiktől boldog vagy?
Finomságok? Természetjárás? Sport? Zene? Barátok? Párkapcsolat? Kutya? Valamilyen hobbi? Az élet kis tökéletes pillanatai? Nyilván mindenkinek más, csak kíváncsi vagyok, hogy mi mindenben lehet megtalálni, jó lenne ha többféle ötletadó dolog összejönne ami inspiráló lehet másnak. Aki magányos, nincs közössége, annak lehet hogy másban kell megtalálnia, aki nagyvárosban él és nincs a közelben egy kert, akkor neki megint másban, ezért is érdekelne a sokféle boldogságforrás.
(Meghallgattam a boldogságról szóló Geszti/Friderikusz/SzabóT./Szondy podcastot- Így kezdtem el ezen tűnődni. )
Reggeli vagy napközbeni kávé. :)
Úszás, strandolás, vagy bármi, ami víz.
Zenehallgatás.
Meg egyébként bármilyen elvégzett feladat/tevékenység örömmel tölt el. Ha "nemszeretem" kategóriás volt, akkor méginkább.
Egy jó könyv
Egy finom étel (főzni is imádok)
Egy-egy kedves gesztus, főleg, ha váratlan. Finom ételek, sütemények, a kedvenc instant kávém és teáim. Amikor egy kutya odajön hozzám és látványosan simogatást kér. Alvás, amiből teljesen kipihenten ébredek. Természetben sétálni, kirándulni, új helyeket felfedezni. Kedvenc zenéim, sorozataim, jó könyvek, Markiplier videói. Amikor 1 napig nem szólnak be itt, GyK-n, vagy nem pontoznak le. Szeretteimmel szervezett programok, találkozások. Kedves szavak, mosolyok, dicséretek.
Illetve az ilyen apró kis dolgok, mint az eső illata, zivatar hangjai, önfeledten játszó kutyák, madarak éneke, az új könyv illata, hosszú ölelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!