Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a boldogságforrásod? Mik...

Mi a boldogságforrásod? Mik azok a mindennapi kis dolgok amiktől boldog vagy?

Figyelt kérdés

Finomságok? Természetjárás? Sport? Zene? Barátok? Párkapcsolat? Kutya? Valamilyen hobbi? Az élet kis tökéletes pillanatai? Nyilván mindenkinek más, csak kíváncsi vagyok, hogy mi mindenben lehet megtalálni, jó lenne ha többféle ötletadó dolog összejönne ami inspiráló lehet másnak. Aki magányos, nincs közössége, annak lehet hogy másban kell megtalálnia, aki nagyvárosban él és nincs a közelben egy kert, akkor neki megint másban, ezért is érdekelne a sokféle boldogságforrás.

(Meghallgattam a boldogságról szóló Geszti/Friderikusz/SzabóT./Szondy podcastot- Így kezdtem el ezen tűnődni. )

2023. febr. 21. 19:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
Anyukám, zene, kutyák, erdei séták, süti - csoki, parfüm, cigaretta.
2023. febr. 21. 20:00
 12/30 anonim ***** válasza:
76%
Heets, maszti, olvasás, írás, alvás, Netflix, kutya, macska, kávé, kaja, séta.
2023. febr. 21. 20:03
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy mértékben a természet és ahhoz kötődő dolgok. Amikor az eső eléri a földet és jó az illata egy langyos tavaszi napon. A szivárvány látványa. Vízcseppek vagy katicabogár egy falevélen. Ősszel a színes levelek. A levegő illata, amikor csípős reggelen fával befűtenek. A falu és nyugalma. Öreg békés emberek látványa. Játékos kutyák. Tea citrommal cukor nélkül. Főzés. Sütés. Kerti munka. Hosszú séták a városban. Régi klasszikus épületek. Virágcsokor. Rend és tisztaság. Egy füzet, amibe kézzel van írva. Levél kézzel írva. Forró zuhany egy hosszú nap után. Finom illatú, vagy szép formájú kézműves szappan. Amikor megértek valamit idegen nyelven. A lenvászon vagy pamut tapintása. Gyertya fénye. Szobanövények. Egy szép ruha. Egy csapat együttes sikere. Mások nevetése. Egy még nem hallott vicc. Könyv, vagy film ami leköt. Olyan himnusz, ami tetszik. Parfüm, ami emlékeket ébreszt.

Nagyon hosszan tudnám sorolni. Szerencsére rengeteg dolog boldoggá tud tenni nap, mint nap.

2023. febr. 21. 20:03
 14/30 anonim ***** válasza:
71%

A családom, amikor valamelyikőjük azt mondja nekem, hogy szeretlek. :)

Egy finom kaja.

Vásárlás.

Egy csinos ruhadarab vagy más, amit vettem magamnak.

Egy kedves szó, dicséret, ha kapok.

Egy mosoly, humoros emberek, nevetés, jó hangulat.

Amikor éppen nem fáj semmim.

Az, hogy ha a macskám éppen nem hány vagy éppen nem tüzel. :D

De nekem már az is boldogság, amikor itt a gyakon éppen nem köt belém senki és béke van.

Erről jut eszembe, hogy mostanság attól is boldog vagyok, hogy itt még nincs háború és azért imádkozom minden nap, hogy ne is legyen!

2023. febr. 21. 20:05
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a természetjárás. Egyedül, nem egyedül. Kirándulások, túrák. Most vettem egy csomó füzetet, szerintem a következő 10 évre biztosítva vagyok mozgás szempontjából :D
2023. febr. 21. 20:08
 16/30 Darius- ***** válasza:
100%
Sok rossz hatas, veszteség ért rovid ido alatt, mégis szerencsésnek erzem magam. Mas tényezok karpotolnak
2023. febr. 21. 20:14
 17/30 anonim ***** válasza:
65%
Isten.
2023. febr. 21. 20:15
 18/30 anonim ***** válasza:
87%
A hit.
2023. febr. 21. 20:16
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

Önmagam.

Mivel másoktól jót nem várhatok.

2023. febr. 21. 20:17
 20/30 anonim ***** válasza:
78%
Egyedüllét, 3:1-ben kávé.
2023. febr. 21. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!