Milyen fajta kiképzésre kell számítani aki katonának jelentkezik?
Helyesírásért elnézést gyorsan gépeltem
😅
Meg kell szokni a "csicska 1" azonosítót és teljes akaratvesztést-családi kötelékek lemondását.
Ezzel azt hiszem mindent leírtam bár még annyit, hogy nyugdíj előtt kirúgnak természetesen, mint most tapasztalni;)
Engem az érdekelne hogy gyökérkezelt foggal jelentkezhetek?
Azt olvastam, hogy van fogászati vizsgálat. Laikusként azt gondolom emiatt azonnal elbuknek.
Akkor buknál el ha a fél fogsorod el lenne rohadva.
Gyökérkezelt fog rendben van, hisz kezelve van, elmeletileg egészséges.
Nyilvánvaló, hogy olyan jellegű katonai képzést kapsz szükség esetén, amelynek hatására bárhová is kerülsz a honvédségen belül, meg fogod tudni állni a helyed. Nyilvánvaló, hogy a rendszeresített egyéni lőfegyverek kezelésére, alapvető szabályzatok ismeretére, alaki egységességre, öltözési szabályok betartására épül a képzés.
A többi a szakmai sajátosságokat fogja követni, - nyilvánvaló, hogy híradó katonaként nem fűszereket fogsz beszerezni a konyhának vagy nem oltásokat fogsz beadni a kollégáidnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!