Ha valaki fotózza magát a teremben a tükörben,akkor érdemes szólni hogy ne legyek benne?
Mármint sokszor vannak akik fotózzák szelfizik magukat a teremben,ugye tükörnél általában benne van szinte minden. Kivéve az öltözőkbe.
Ilyenkor szólnál az illetőnek hogy "légyszives én ne legyek már benne"? Ebből nem lehetne esetleg balhé?
Elég sok ilyet látok,én meg nem akarok a közösségi oldalakon rajta lenni.
Hogy lehet-e ebből balhé, az nyilván attól függ, hogy te milyen vagy, meg hogy az az ember milyen, akinek szóvá teszed. Ettől függetlenül szerintem teljesen jogos igény, hogy nem akarsz benne lenni a gyökér fotójában, aki a bedurrantott 37-es karját feszítgeti a maszatos tükörben.
Nekem egyszer volt olyan, amikor egy csávó konkrétan az öltözőben szelfizgette magát, én meg kérdeztem tőle, hogy nem zavarja, hogy egy szál alsógatyában állok mögötte? Erre ő mondta, hogy nyugi tesó, csak magamnak forma check, nem rakom ki sehova. Én azért biztosra mentem, és rohadtul kitöröltettem vele a képet. Ebből semmi balhé nem volt, miért is lett volna? Elhiszem, hogy nem posztolta volna instagramra, de a csajának vagy a haverjainak se küldözgesse már a majdnem meztelen testem. Nekem a teremben se jutna eszembe így fotózgatni magam (mert szerintem rohadtul cringe), nemhogy az öltözőben.
Ennyiért még nem szólnék.
A múltkor egy csaj az öltözőben videótelefonált a pasijával, neki mondtam, hogy kívül tágasabb.
Ha zavar, menj arrébb, ez az első megoldás.
Aki képet akar csinálni, az úgy is fog, amivel egyébként nincs probléma. Vagy megkéred, hogy ne legyél benne, vagy Te magad arrébb mész arra a pár percre, ennyi.
Az, hogy ezen balhézni fog, meg egyénfüggő. Aki értelmes, az megérti, aki nem, az úgy is be fog szólni.
Egyszer a terem kozepen az egyik csaj kezdte videozni a masikat, mikozben en eppen egy gyakorlatot csinaltam es telibe benne voltam.
En szoltam, hogy legyszi varjak mar meg az az 5 ismetlest ami hatra van, mert nem szeretnek benne lenni. Ennyi.
Megertettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!