Voltatok ilyen helyzetben?
Nálatok előfordult olyan esetleg suliban az osztályotokban, hogy volt 1-2 olyan ember, akivel nagyon rosszban voltatok, vagy csak egyszerűen nem bírtátok elviselni, és mondjuk egy csapatos versenyen egy csapatban kellett lennetek a tanár miatt?
Nálunk sajnos van 2 lány, akit a barátnőimmel egyáltalán nem kedvelünk, és nem szeretném, ha a mostani heti szerepünkben együtt kellene táncolunk vagy valami.
Egyszer trénerként voltam abban a helyzetben, hogy nem tudtam az osztályon belüli ellentétekről, véletlenszerű csapatokat sorsoltam, ami miatt a két kiutált gyerek az ellenségeikkel került egy csapatba.
A végén a zárókörön az egyik kiutáló mondta, hogy neki a nap legnagyobb tanulsága, hogy mennyire előítéletes volt, és hogy ezentúl ez máshogy lesz. Még akkor sem értettem, csak amikor a tanáruknak meséltem, mi volt, ő kapott sokkot, hogy baszki, ezek kibékültek?
Szóval lehetséges, hogy a lehető legjobb dolog lenne, ami történhet veled, hogy egy ilyen kontrollált környezetben egy csapatba kerüljetetk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!