Voltatok már ilyen helyzetben?
Előre is bocsánat a témaválasztásért, de nem tudom melyik lenne a megfelelő. Szóval arról lenne szó, hogy veletek is szokott olyan lenni, hogy itt, GYIK-en felidegesítitek magatokat egy-egy kérdéssel, vagyis inkább a kérdező hülyeségével?
Mert velem már annyiszor előfordult ez. Mondjuk lehet, hogy csak nagyon nehezen tudom tolerálni az emberi hülyeséget, de amilyen kérdéseket itt feltesznek néha, azoktól a hajam égnek áll. Persze vannak a vicces fajták, de én most azokról beszélek, amikor legszívesebben egy pofont lekevernétek a kérdezőnek.
Rendszeresen igen.
Szar lett az oldal.
Én pont ellenkezőleg vagyok.
Nagyon-nagyon ritkán látok olyan kérdést, ami tényleg butaság vagy tényleg provokáció. Ellenben rengeteg kérdés alatt bántják a kérdezőket, olyan stílust engednek meg maguknak, hogy az számomra hihetetlen.
Sok kérdés csak azért tűnhet furcsának, mert a kérdező másképp áll hozzá a dolgokhoz, mint az átlag, másképp gondolkozik, mint az átlag, esetleg olyasmi zavarja, ami az átlagot nem (és olyasmi NEM, ami az átlagot igen).
Sokszor simán tök normális, adott kategóriához illő kérdés alatt is szétoltják az embert a válaszolók.
#6, linkelem neked (és mindenki másnak, aki szeretne egy jó esti mesét), azt a kérdést, ami legutóbb kiverte nálam a biztosítékot:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
7
Mert te tökéletes vagy, sohasem csinálsz h.ülyeségeket és mindig 100%-ban őszinte vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!