Milrt hiszik azt a marketingesek, hogy ha 10x tolnak valamit az arcomba, ami először sem érdekelt, akkor majd meg akarom venni?
Figyelt kérdés
Értem én hogy überkirály sorozat a Vox Machina vagy mi, de nem akarom megnézni, és már vagy 20x görgettem át azon a hirdetésen. Ha már azt is tudja a telefonom hogy mikor fingok, azt miért nem lehet megtanítani szerencsétlennek, hogy ha átgörgetek valamin akkor nyilvánvalóan nem érdekel, ne dobja be többet? De ugyanez van a reklámokkal is... Köszi de az első után is el tudom dönteni hogy akarok-e ariel mosószert venni akciós áron, mem kell még 5x a képembe tolni. Rohadt idegesítő, és nem tudom miért hiszi azt valaki, hogy ez az, így kell vevőket szerezni!2023. febr. 18. 08:13
1/6 anonim válasza:
Vannak olyan appok ad blokk browser pl amik szűrik h ne kapj reklamokat.
2/6 anonim válasza:
Hogy minél jobban rögzüljön a tudatalattidban, és ha majd hasonló termékre lesz szükséged azt a márkát vedd
4/6 anonim válasza:
Amíg vannak olyan "okos emberek", akik "okos"telót vesznek, addig ezt szokjad meg, neked szól, mert megérdemled:DDD
Használj egyszerű telefont és normális ember leszel, nem egy okos emberek által kinevelt birka;)
5/6 anonim válasza:
Van, akinél ez a taktika bejön.
6/6 Senior Séf válasza:
Akár (f-)elisered ezt, akár nem, így működik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!