Hogy érdemes marketinges telefonhívásokra reagálni?
ja régen engem is zaklattak,mikor munkanélküli voltam...... a roh.adék multi cégek szépen eladják pénzért a CV-d tartalmát,emiatt tudnak zaklatni.tudod a hideghívások......
legegyszerűbb formula? veszel egy új sim kártyát...... :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Helló!
Ahogy bemutatkozott, nyomd ki a telefont. Az alatt amíg Neked elmondja a semmiért, lehet egy másiknak eladja.
A számmal kapcsolatban a hivatalos megfogalmazás, hogy régen volt valakié, az megszűnt és Neked osztotta vissza a szolgáltató...
Ilyet még nem láttam, de olyat már igen, hogy mobilszolgáltató középvezetője némi ellenszolgáltatásért kiadta az előfizetők adatbázisát.
Nem tudok mindenki nevében nyilatkozni, ezek csak az én tapasztalataim.
Legfőképp illedelmesen.
Nem jókedvéből telefonál a telefonközpontos, Ő is ember.
Hogy a munkáltatója mit és hogyan akar eladni az más kérdés, de ezért ne az alkalmazottat büntesd.
Én azt szoktam mondani hogy köszönöm, de nem akarok semmilyen felmérésben részt venni, viszonthallásra és leteszem, mielőtt válaszolhatnának.
Ezt megértik, jobb mint a "most nem tudom adni, szabadságon van / tárgyal, stb" mert akkor újra és újra hívni fognak. Ha szóba állsz velük és válaszolsz a kérdéseikre legközelebb is hívni fognak, nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!