Érdemes egyáltalán szeretni bárkit is?
Az emberek undorító önző lények. Igen,ha ez nem lenne nem tudnánk élni de azt hiszem némi altruizmus is szükséges ahhoz hogy kiérdemeljük a társas lény címet.
Milyen jogon szrnak le engem az emberek? Minek szeretek meg annyi mindenkit? A szívem beleszakad vagy talán csak élni nem érdemes? EGyszerűen sose szeretett senki :( Mindig csak a jókedvű,menő,csinos embereket szeretik. Mindenki bánt, a barátok ( ha egyáltalán lehet ennek nevezni itthagynak,nem kellek nekik) unalmas lennék? Most ne írjátok,hogy jaj hisztizel rossz a kedved blabla... ilyen helyzetben kinek ne lenne? Nem akarok soha többé kapcsolatot soha soha el akarok költözni valami messzi világba,vagy csak a számítógép előtt bújni ahol szabályozni tudom a társaságot és ha cseszegetnek csak megnyomom az OFF gombot.
Sajnos valamilyen szinten igazad van. Az emberek 90%a önző, gonosz törtető söpredék. Mennyi idős vagy?
Sos e add fel. Én már rég feladtam, mikor hirtelen annyi csodálatos emberrel találkoztam, hogy elakadt a szavam. Mindig lesznek ilyen angyalok, akik megmentenek. Engem is megmentettek. Csak ki kell őket várni, és jönni fognak.
"Az emberek undorító önző lények."
Kösssz, ez jól esett! :-/
Még jó hogy én wookie vagyok.
Hwrarhhwaruruhawrwrwrw wruraura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!