Hogyan telt a heted?
Figyelt kérdés
Nekem egész jól alakult, ahhoz képest amit vártam. Úgyhogy most tök boldog vagyok.:)2023. febr. 17. 17:59
2/7 anonim válasza:
Eltelt. De csak ennyi. Különösképp nem élveztem. Valahogy máshogy és máshol kéne élnem.
3/7 anonim válasza:
Nem úgy telt ahogy vártam, balszerencsés vagyok.
4/7 anonim válasza:
Komolyan le kell mindenkit pontozni, csak mert válaszolni mertek?
Ne legyetek már bunkók!
5/7 anonim válasza:
Vegyesen. A héten a csütörtök volt a legjobb napom, mert szabin voltam, szülinapból kifolyólag. Igaziból pihentem, TÉNYLEG nem csináltam semmit, csak ebédet magamnak. Döglöttem az ágyban, sorozatot néztem és kikapcsoltam az agyam.
Ajándék tőlem nekem, már hosszú évek óta. :-D Meg fel is köszöntött este a család, az jó volt.
A hét többi része elhanyagolható volt, inkább rossz mint jó.
6/7 anonim válasza:
Gratula, Kérdező.
Nekem átlagos, érzelemmentesen.
7/7 anonim válasza:
A hét nagy részét ágyban fekve töltöttem betegség miatt, ami így, félévkezdéskor, főleg nem volt egy túl szerencsés időzítés. Egy remek, mai hír viszont nagyon szépen feldobta a napom, meg amúgy a hetem is. A még decemberben előrendelt, most hétfőn megjelent könyv már úton van hozzám (konkrétan ma hajnalban adták fel), és már alig várom, hogy olvashassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!