Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek hogyan telt 2022?...

Kinek hogyan telt 2022? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Sikerek, kudarcok?

Figyelt kérdés
168 órán belül 2023.-at fog mutatni a naptár. (Gergely naptár szerint mérjük az időt, úgy emlékszem.)

#a jövő kiszámíthatatlan
2022. dec. 25. 10:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Lett pár olyan dolog az életembe amit nem biztos, hogy könnyen fel fogok tudni dolgozni, ezen kívül tűrhetően telt. De jónak semmiképpen nem mondanám.
2022. dec. 25. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

Nyertem az eurojackpot játékon.

- Vettem 15 db, 1 szobás garzont.

- Többi pénzt részvényekbe fektettem.

- Van egy gyönyörû barátnôm.

- Új tesla model S kocsim.

Sikeres évet zártam.

2022. dec. 25. 10:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek december 31 előtt ezekre a kérdésekre válaszolni mert akár dec 30án is történhet olyan dolog amely megváltoztatja az évemet akár pozitív akár negatív irányba.
2022. dec. 25. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy átlagos 4-es volt.

Volt egy jó lehetőségem, de nem tudtam élni vele, ami rossz. Elvesztettem 2 valakit (nem halál-, csak kötődés szintjén), ami megint rossz. Tanultam-tapasztaltam pár dolgot, ami jó volt. Volt/van pár megbetegedésem, ami egyfajta figyelmeztetés is erre az évre vonatkozóan számomra.

2022. dec. 25. 10:44
 5/12 A kérdező kommentje:

Tisztelt Boldogtalan Édesburgonya! :)

Nagyon élelmes/találékony/vicces lehetsz a nickneved alapján!

Osztom a véleményedet. Nekem is fura dolgok történtek az életemben. Talán mégis lesz egy szebb jövőm. Talán...

2-es válaszoló: gratulálok a szerencsés végkimenetelhez!

2022. dec. 25. 10:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves HungaroBoller! :)

Igen, ebben lehet valami. Próbálok nem annyira nekikeseredni annak, hogy a nagymamám már nem sokáig él valószínűleg.

4-es válaszoló: több szerencsét 2023.-ra!

2022. dec. 25. 10:47
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

Megkértem a barátnőm kezét.

Vettünk közösen egy hatalmas házat.

Vettünk egy új autót.

Vettünk egy új motorkerekpárt.

Szerintem elég jó év volt.

2022. dec. 25. 12:00
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Elvesztettem a nagyapám, összetört a kocsim, 4 hónap kórház,jó év volt!
2022. dec. 25. 12:01
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Kiköltöztem külföldre, úgyhogy nekem ez nagyon jó év volt.
2022. dec. 25. 12:08
 10/12 A kérdező kommentje:

7-es válaszoló: gratuláció!

8-as: sok erőt, kitartást kívánok az esetleges nehézségekben a jövőre nézve! Szívből kívánom, hogy sokkal szebb legyen a következő esztendő!

9-es: én is mennék (nem egyedül tervezem, van, aki kihívna magához - miután rendbe teszi a dolgait - de nincs meg részemről a 100 százalékos bizalom!)

2009. tavasza óta vágyom külföldre. A megvalósulás felé vezető úton elbizonytalanodtam a jelenlegi nyelvtudásomban. Itt csak jóval fiatalabb tanuló partnerek akadnának nálam.

Én úgy tudom - október végi személyes info -, hogy az idegen nyelvű könyvtár bezárt a téli időszakban. A fűtéshiány (brüsszeli szankciók) miatt. Majd utánajárok, amint lehet a nyitva tartásnak.

2022. dec. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!