Kinek hogyan telt 2022? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Sikerek, kudarcok?
Nyertem az eurojackpot játékon.
- Vettem 15 db, 1 szobás garzont.
- Többi pénzt részvényekbe fektettem.
- Van egy gyönyörû barátnôm.
- Új tesla model S kocsim.
Sikeres évet zártam.
Egy átlagos 4-es volt.
Volt egy jó lehetőségem, de nem tudtam élni vele, ami rossz. Elvesztettem 2 valakit (nem halál-, csak kötődés szintjén), ami megint rossz. Tanultam-tapasztaltam pár dolgot, ami jó volt. Volt/van pár megbetegedésem, ami egyfajta figyelmeztetés is erre az évre vonatkozóan számomra.
Tisztelt Boldogtalan Édesburgonya! :)
Nagyon élelmes/találékony/vicces lehetsz a nickneved alapján!
Osztom a véleményedet. Nekem is fura dolgok történtek az életemben. Talán mégis lesz egy szebb jövőm. Talán...
2-es válaszoló: gratulálok a szerencsés végkimenetelhez!
Kedves HungaroBoller! :)
Igen, ebben lehet valami. Próbálok nem annyira nekikeseredni annak, hogy a nagymamám már nem sokáig él valószínűleg.
4-es válaszoló: több szerencsét 2023.-ra!
Megkértem a barátnőm kezét.
Vettünk közösen egy hatalmas házat.
Vettünk egy új autót.
Vettünk egy új motorkerekpárt.
Szerintem elég jó év volt.
7-es válaszoló: gratuláció!
8-as: sok erőt, kitartást kívánok az esetleges nehézségekben a jövőre nézve! Szívből kívánom, hogy sokkal szebb legyen a következő esztendő!
9-es: én is mennék (nem egyedül tervezem, van, aki kihívna magához - miután rendbe teszi a dolgait - de nincs meg részemről a 100 százalékos bizalom!)
2009. tavasza óta vágyom külföldre. A megvalósulás felé vezető úton elbizonytalanodtam a jelenlegi nyelvtudásomban. Itt csak jóval fiatalabb tanuló partnerek akadnának nálam.
Én úgy tudom - október végi személyes info -, hogy az idegen nyelvű könyvtár bezárt a téli időszakban. A fűtéshiány (brüsszeli szankciók) miatt. Majd utánajárok, amint lehet a nyitva tartásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!