Kinek hogyan telt 2022? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Sikerek, kudarcok?
Érdekes, nem épp kiszámítható és nehéz egy év volt, de megvoltak a remek pillanatai.
Ha a magánéleti részt nézem, nem volt túl sikeres. Finoman szólva. Több régi barátság halt el, és hiába próbáltam azokat fenntartani, egyedül kevés voltam ehhez. Vannak hozzám közelebb álló emberek, de nem tudom őket is mennyire lehetne barátnak nevezni már.
Párkapcsolat idén sem jött össze, de tartom magam ahhoz, hogy csak azért nem ugrok fejest egybe, hogy legyen.
Újra foglalkozni kezdtem a német nyelvvel, eleinte intenzívem (félévkezdés óta sajnos kevésbé volt rá időm), akkor szerencsére bőven akadt vele sikerélmény és nagyon, nagyon rendes tanárom lett hozzá.
Egyetemen, ahol tanulok, kaptam egy remek, névre szóló lehetőséget, amivel szerencsére tudtam is élni. Erre büszke is vagyok.
Ahogy arra is, hogy idén sokat fejlődtem, sokszor dobtak mélyvízbe, amire szükségem is volt. Komfortzónám is nem egyszer kellett feszegetnem több területen is, és végre rengeteget voltam emberek közt; idén tudatosult bennem, hogy nagyobb szükségem volt erre, mint azt eddig gondoltam.
Csak közben többször éreztem magam magányosnak itthon, mint azt be szeretném vallani, akárcsak magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!