A homofóbiások miért találnak ki szinte kényszeresen valamilyen indokot amivel meg indokolják a gyűlöletüket? Miért nem ismerik be, hogy nincs különösebb indokuk?
Valahogy például egy arachnofóbiástól sem hallottam még, hogy elkezdte volna megindokolni azt, hogy miért retteg annyira a pókoktól. Volt aki az eredetét valamennyire megtudta mondani, hogy mikor kezdet tőlük rettegni, de nem talált ki rá semmit, hogy például a vallása tiltja, hogy érintkezzen velük és ezért retteg és hasonlókat.
A homofóbiások esetén miért van ez a szinte kényszeres érvelés?
Persze a két fóbia között vannak lényeges különbségek, de a kérdés lényege az, hogy miért keresnek rendszerint valamilyen indokot sokszor szinte kényszeresen már a gyűlölködésükre?
22
Attól, hogy nem értesz velem egyet igazamban, teljesen felesleges úgy púderezned, hogy én nem értem soraidat, amikor lényegében fáj az igazság számodra:)
IYay
Megérdemli a gyűlöletet, hiszen másokat-normálisokat terrorizál a betegségével és mint látjuk manapság, igyekeznek terjeszteni a kórt;)
31
Ha nem értesz velem valamiben egyet az a te dolgod. De amit írtál abból nem az látszik, hogy nem értesz egyet hanem, hogy nem fogtad fel.
31
Szerinted és legyél boldog melegében véleményeddel, de én nem kérek kihűlve se belőle-D;)
A magyar egy borzasztóan elmaradott, fölényeskedő, frusztrált nép, és valljuk be, a magyarok 70-80%-a nem épp agysebész, jóval szerényebb képességű, mint egy külföldi. Gyakorlatilag a mostani kormány is abból él, hogy a legtöbb magyar egy fölényeskedő proli.
A homofóbok szerintem valahol belül érzik, hogy nincs rendben, hogy ennyire utálnak valamit, aminek semmi hatása az életükre, ezért mindenképp valami normális indokot keresnek, de ugye nem találnak, mert nem is lehet találni.
ezen kívül a mostani a kormány is megmondta, hogy fúj LMBTQ. Csak hát ugye ezt is meg kéne indokolni, mert a végén kiderülne, hogy csak azt ismételgetjük, amit a szánkba rágtak.
De most őszintén, kérdező, frusztrált gyári melósként vagy raktárosként azért kutya nehéz megindokolni, miért utálod a melegeket, főleg ha hadilábon állsz a biológiával és logikával.
"De most őszintén, kérdező, frusztrált gyári melósként vagy raktárosként azért kutya nehéz megindokolni, miért utálod a melegeket, főleg ha hadilábon állsz a biológiával és logikával."
Mi van? Semmi köze a munkakörnek ahhoz, hogy ki agymosott és ki nem az. Rengeteg libsi beállítottságú idiótát ismerek, akik támogatják az lmbtq propagandát. Ne akarjátok már ráerőltetni az emberre, hogy mit szeressen, vagy utáljon, majd én eldöntöm, élőben is ennyire nagy a szád? Nem hinném, mert ott kapnál egy pár fülest, az biztos. Mint írtam, én okkal utálom a melegeket, leszbikusat, a transzneműekről nem is beszélve, kész, hányinger számomra az összes.
Az egoista emberektől nincs hányingered?
Egyébként nem kell leírnod még egyszer vagy százszor hogy "okkal utálod". Pont erről szól a kérdés. Tudom, hogy "okkal" utálod őket és ebben senki nem is kételkedett.
A 35. az idézett részben nem fejezte ki magát a legmegfelelőbben de szépen megmutattad, hogy azok közé tartozol akikre gondolt.
38
Ha leírom/elmagyarázom, hogy hol tévedsz akkor megint elzárkózol majd a valóságtól és megint leírod ugyan ezt a valótlan érvet máshova is?
Megint azzal fogtok jönni, hogy ti okkal utáljátok őket (igen, ezért lett ki írva a kérdés egyébként)?
Megint azzal jöttök majd, hogy ti vagytok a világ közepe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!