Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb pillanata?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 23:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
A helyi kisbolt előtt megállt alattam a Simson én meg ott tisztogattam a gyertyát fehér cérna kesztyűben, de persze haza kellett tolni. Amúgy is rühellem a falut, borzasztó kínos volt....
2023. febr. 16. 05:05
 12/14 NTBS ***** válasza:
9%
Sok volt, és még biztosan lesz is.
2023. febr. 16. 05:23
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon régen történt már. A húszas éveim elején. . A tömött buszon a válóperemrol hazafele jövet megszédültem, hányingerem lett. Sűrű elnézéseket hangoztatva megkértem az első embert aki ült, hogy adja már át a helyét mert nagyon rosszul vagyok és félek hogy elájulok. Tényleg nagyon rosszul voltam, magam alatt is voltam nagyon. A férfi aki átadta a helyét meghívott egy kávéra. Én hirtelen felindulásból elfogadtam. Majd miután leszálltunk a buszról jól ki is hánytam magam. Sosem szegyeltem magam annyira. A kávét megittuk. Majd pár évre rá a felesége lettem és a gyerekeink is már felnőttek.
2023. febr. 16. 05:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez király sztori! :)

2023. febr. 16. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!