Mi volt az eddigi legcikibb, leggázabb pillanatotok a munkahelyeteken? Mi volt a legkínosabb szituáció?
Adminisztrátori munkám volt anno, ahol egy régi asztalhoz ültettek, aminek nagy, nehéz, folyton beragadó fiókjai voltak, szóval mindig izomból kellett kinyitni őket.
A hely is nagyon szűk volt, ha nem vigyáztál, akkor nekimentél ennek-annak. Óvatosan kellett közlekedni.
Egyszer pont így húsvét környékén egy idősebb kollégámhoz behozta a fia a totyogós korú unokáját pár percre. A gyerek nyilván teljes sebességgel oda akart rohanni nagyihoz, de ehhez el kellett mennie az asztalom mellett én viszont nem tudtam hogy jön, és pont akkor rántottam ki a fiókot, fejbevágva ezzel szerencsétlent.
Nem lett baja, de mindenkinek szar helyzet volt.
Van céges sim.
Amikor idejöttem, minden tökéletesen ment.
Aztán lecserélték telekomosra.
Ez azzal járt, hogy hívás közben nem lehet semmit se csinálni. Sim1emet nem lehet felhívni, kapok egy sms-t, hogy próbáltak hívni, és ezt is csak akkor, amikor lerakom a telefont. Mobilnet instant elmegy, amikor hívás van.
És még sorolhatnám.
Kisfőnökök azt mondták ez a telekom beállítás, és hívjam fel őket.
Telekomos diszpécser azt mondta a managernek van joga ezt beállítani, de ő nem adhatja ki az elérhetőségét, kérjem el a főnöktől.
Kisfőnökök azt mondták, kérjem a főfőnöktől.
Azért probálja mindenki elkerülni a főnit, mert emberileg is egy alja gané.
Szóval odsmentem hozzá, és mondtam mi a helyzet. Azt mondta ezt a telefonban kell beállítani. Mondtam, hogy nem ez nem így van. Aztán rájöttem, arra gondol, hogy a sim2 telefonszáma látszódjon, amikor én hívok. Mondtam, hogy azt már első nap beállítottam, de amiket mondok, sokkal nagyobb problémák, és manager tudja beállítani, szóval kérem az elérhetőségét. Azt mondta, hogy ő a manager. Majdnem visszakérdeztem, hogy te a telekomnál is dolgozol? És te mint telekomos manager adtál egy flottát magadnak mint XY irodavezező?
3 percbe került mire eljutott hozzá, hogy itt valódi baj van, és az NEM az, hogy ha én hívok akkor látszódjon a számom. Ezt is csak akkor, amikor külön mondtam, hogy a diszpécser sem tud felhívni. Azt leszarja, hogy nincs mobilnet, nem tudok ügyet intézni, az ügyvédem nem tud felhívni, vészhelyzetkor elérhetetlen vagyok stb, csak az számít, hogy a diszpécser próbál hívni, akkor az menjen.
Azt is mondta, hogy cserléjem kis a sim1 és sim2 helyét.
Ennél cikibb és szánalmasabb helyzetbe sose érteztem magam. Mintha egy szellemi fogyatékos 6 évessel beszéltem volna.
Vagy 6-7szer elmondta, hogy állítsam be, hogy a számom látszódjon, amikor én hívom a diszpécsert, és én minden alkalom után elmondtam, hogy azt már megcsináltam.
Nem túlzok.
A munkatársam volt az egyik legjobb munkaerő, megvolt a tudása és az esze.
Elújságolta nekünk, hogy ő elmegy másik munkahelyre, már van egy hely, ahova hívták interjúra.
Jött egy leépítés, kirakták, közben nem vették fel a másik helyre sem.
Nekem mondták, hogy azért válogatták be leépítendők közé, mert eljutott a vezetőkhöz, hogy fel fog mondani és úgy álltak hozzá a vezetők, hogy, ha amúgyis elmegy, akkor minek tegyenek ki helyette mást.
Ciki volt neki, mert, ha nem jut el a vezetőkhöz, hogy interjúzni ment, akkor még maradhatott volna addig, amíg jobb helyet talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!