Mi volt életed legcikibb pillanata?
A legutóbbi céges karácsonyi buli, ahol az alkoholmérgezés állapotában mindenkit megöleltem (ha akarta, ha nem), és elmondtam, hogy mit szeretek benne a legjobban.
Na, meg ezek után bemenni dolgozni két nap múlva.
Ezelőtt azt tartottam a legcikibb élményemnek, mikor egy gyerekkori barátnőmmel víz alatt fogócskát játszottunk (sós termálvízben nem látsz, és ez a poén az egészben), ráugrottam egy gyanútlanul fürdőző emberre, és elkiáltottam magam, hogy "megvagy!" Csóró faszi meg nézett rám, még mindig a hátán csüngtem, és megkért, hogy szálljak le, nem akar félreértésbe keveredni. Akkor jöttem rá, hogy hát ez a dickó nem a barátnőm, nagyon elszégyelltem magam, sűrű bocsánatokat kértem, amiért megzavartam a pihenését, pláne egy ilyen dologgal, jó, hogy nem vert pofán. De a kegyelemdöfést azzal verte be, mikor megkérdezte, hogy "tényleg? Víz alatti fogócska? Hány évesnek érzed magad? Mert 20 már biztos elmúltál, ilyet meg ötévesen szoktak játszani"
Van pár, de a legcikibb gyerekkoromban volt és csak később értettem meg, hogy mi is történt.
10 éves voltam, amikor egy nyári napon otthon számítógépeztem a szobában, nagyon meleg volt és nem volt ventillátorunk. Kicsit unatkoztam is, szóval gondoltam megpróbálok valami megoldást találni a kánikulára és beírtam a keresőbe, hogy "meleg szoba". Na most azt fontos tudni, hogy akkor még semmilyen fogalmam nem volt bármilyen szexualitásról, vagy ilyen jellegű nemi vonzódásról, így amikor egy olyan találat jött fel, hogy "meleg motorosok chatszoba", nem igazán értettem milyen összefüggés lehet a két szó között. Egy perc múlva pedig arra jött be apám, hogy a 10 éves előtt két merevedéses férfi fogja egymás farkát egy motornak dőlve.
Elég kínos eset, normálisan reagált rá, de azért így is elég sok ideig kétségbe vonta a szexualitásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!