Mi életetek legcikibb pillanata? Amikor olyan kellemetlen, hogy legszívesebben meg nem történtté tennétek?
Van, több is sajnos. Igazából másnak nem nagy dolog, de így évek múlva is ha ezekre a szituációkra gondolok, önkéntelenül grimaszolnom kell és fogom a fejem.
Szerintem mindenkivel esett már meg ilyesmi, azzal is, aki látta, hallotta amit mi tettünk/mondtunk.
Mikor az exem kidobott. Az egész kapcsolat alatt ő félt állandóan, mert olyan balf@sz volt, hogy kidobom. Állandóan aggódott emiatt, még azt is megbocsájtottam, hogy érzelmileg megcsalt. Kb. mindent, és mindig segítettem, sajnos nagyon szerelmes voltam belé, és mnidenáron ki akartam tartani mellette, de kb. lehetetlen volt. A végén már se szex nem volt semmi, mert nem akart semmit, mert állandóan stresszelt főleg családi problémák miatt
Aztán szakított velem, egyetemi vizsgáim a kukába, mert le se szarta,a lényeg, hogy az övéi megvoltak, aztán elkezdett mnident rám kenni, utána meg, hogy jaj nem tudja adjak időt stb. aztán húzódott a szakítás vagy 2 hónapig...
Szóval nekem rohadt megalázó volt, főleg az hogy engedtem magam, hogy idáig süllyedjek, hogy egy tök szerencsétlen semmire való csajt pátyolgassak éveken át kb. aki teljesen életképtelen volt amíg össze nem jöttünk.
Végig egy papucs voltam, aztán a végén én lettem elhajítva. Full gáz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!